Rugbi

Un jornada amb una derrota, una victòria i un gran paper de l´escola del Nova Olivella a la Trobada de Vilanova

Bon paper de l´Escola de rugbi del Nova Olivella, a la Trobada de Vilanova: Sub.14 guanya; Sub.16, descansa; i el sènior perd. Nova Olivella

Un jornada amb una derrota, una victòria i un gran paper de l´escola del Nova Olivella a la Trobada de Vilanova. Començava el dissabte, amb una nova Trobada d'escoles de rugby, a la Sínia Batadet de Vilanova, a les 10h del matí. On els nois de Rafael Linares, teníen un matí ben apretat, amb, la participació de les escoles del BUC de Barcelona, Sitges, CEU (que no va venir), Cornellà, Nova Olivella, i l´anfitrió, el Sel Vilanova.

El primer partit, pel Nova: RC.Sitges A vs. Nova Olivella. Els nois del Nova van jugar un gran partit, i fins als mínuts finals, guanyaba per 15 a 5, però un moment de desconcentració, va fer que el Sitges, acabés empatant el partit. Un petit descans, i arribava el segon matx, BUC vs Nova Olivella. Un partit amb més exigència, enfront un èquip molt dur, va fer que el Nova acabés perdent per 10 a 0, amb una actitud notable de l´èquip olivellenc. Tornaba el descans, merescut. El cansament començava a fer factura, a l´èquip de Rafael Linares, i arribava un dels plats forts de la jornada, el nostre rival, amic i veí, el Sel Vilanova. Des del primer mínut, el Sel, no va donar tregua, als nois del Nova, i en cara fent l´èquip visitant una marca, obra de Pau, els jugadors del Sel, van desplegar una bona línea, que va fer tants forats a la defensa del Nova, acabant amb un marcador, de 25 a 5.

L´últim partit, amb el RC.Sitges B. El Sitges B, es va trovar amb un Nova ja fos, i al final, una sola marca de l´èquip olivellenc, enfront de 3 dels sitgetans, 15 a 5. En resum, cada día anem a més, l´actitud dels nois del Nova, el cor, les ganes de donar-ho tot, va fer, que donessin una molt bona imatge al torneig, on els resultats van ser el de menys. Un 10 a aquests grans jugadors de rugby; Lucas, Iván, Pau, Lluc, Leire, Iraitz, Jake, Unai, David Torres, David Sánchez, Roger, Adam, i el debutant sub.10, Marc. (menció també per les dues baixes, Axel i Jesus, als quals donem una abraçada). Un bon entrepà i cap a casa. El pròxim dissabte, 24 de febrer, a les 10h, Trobada d. escoles categoría Sub.12 a Sant Boi.

El Sub.14, del combinat, fèia un seriós partit, a casa, 13.30h, enfront el GEiEG, i acabava guanyant per 58 a 17, i es manté primer a la classificació amb moltes posibilitats d´emportar-se la lliga. La classificació de Tercera catalana: Combinat, 25 punts; RCS. Torroella, 20 punts; RC.Badalona DRIVN, 19 punts; LFB, 10 punts; GEiEG, 5 punts; i Químic ER, 4 punts. Pròxima jornada 8: Combinat vs RC.Badalona DRIVM, 04/03, el segon classificat: RCS. Torroella vs. Químic ER.

El Sub.16, aquest dissabte no tenía jornada. Encara a l´ùltima posició, jugarà dissabte que ve, 24 de febrer, a casa del CR.Sant Cugat B, un partit molt complicat, contra el segon classificat de la lliga. Classificació segona catalana: RC.Gòtics, 23 punts; CR. Sant Cugat B, 21 punts; CN.Poble Nou, 12 punts; RC.L´Hospitalet, 10 punts; CEU Barcelona, 8 punts, i a l´ùltima posición, Combinat, amb 7 punts.

Un altre, el sénior, líder, que aquest cap de setmana, perdía la posició privilegiada, però que lluita, per fer-se amb aquesta emocionant lliga de tercera catalana. Aquest cap de setmana, el dissabte a les 18h, al camp del Begues RC, els nois del combinat, perdíen un partit molt complicat, amb un màxim rival a la classificació, que els fèia caure fins la tercera posició, després d´un gran partit dels dos èquips, on la balança es va decantar, per l´èquip de casa, el Begues RC, per 41 a 34.  Gran partit del jugador del Nova, Sergio Martínez. Pròxima jornada, 25/02. Combinat vs. R.Navata Matcarrelage. Manresa RC, descansarà, que és, primer. El Begues RC. Jugarà a casa del Anoia RC. Dos partits a priori fàcils pel Begues i el Combinat.  En principi, partit aseqüible, penúltim, i sobretot a casa. Classificació tercera catalana: Manresa RC, 18 punts; Begues RC, 17 punts; Combinat, 15 punts; CR.Alella Raudovan, 12 punts; Ripollés RC., 10 punts; Santa Coloma, RC.; CRC. Terrassa B, 6 punts; R.Navata Matcarrelage, 4 punts; i Anoia RC. amb 0 punts.

Recordeu: que estem tots el dimécres i divendres de 18 a 19:30h, amb l´escola (fins a Sub.12), al Camp Municipal d. Esports d. Olivella. I el dilluns i dimécres de 20 a 21.30h, les demés categoríes, Sub.14, Sub.16, Sub.18 i sénior, tant masculí com femení. Pregunteu: per Rafa o Stephen.