VILANOVA 68 - CASTELLDEFELS 50

Duel a la primera posició entre el CNB Vilanova i el Joventut Castelldefels

El partit doncs deixa els vilanovins com a líders en solitari tornant a demostrar que han madurat en el segon any a la categoria

Duel a la primera posició entre el CNB Vilanova i el Joventut Castelldefels. CNB Vilanova

Dissabte es trobaven els dos equips empatats a la primera posició del grup quatre de la territorial masculina. El partit doncs deixaria un líder en solitari i els vilanovins volien tornar a demostrar que han madurat en el segon any a la categoria.

Sortida amb Lluis, Nil, Mateo, Sugri i Collados. Primers instants de nervis, respecte màxim entre els dos conjunts, que deixen un escarrancit parcial als cinc primers minuts (5-5). A partir d'aquest moment els grocs van prèmer l'accelerador, una defensa espectacular i molt cap fred i bona lectura en atac, propicien un parcial de 13-0, que col.loca un contundent 18-5 al lluminòs.

Al segon quart els de Castelldefels van demostrar perqué havien perdut fins aleshores tan sols un partit, precisament davant els del Garraf a la primera volta. Els del Garraf per la seva banda van viure els típics minuts de desconexió.

Coctel perillòs que tornava a obrir el partit,els visitants retallaven distància al marcador per marxar a la mitja part amb un 29-26 que feia preveure uns durs vint minuts.

No seria fàcil, però el jove equip vilanoví va sortir com una autèntica moto. Un Carlos en estat de gràcia, com gairebé sempre, va destrossar els visitants amb tres triples seguits. El Joventut Castelldefels suava per anotar, i mantenia els grocs relativament aprop al marcador gràcies als tirs lliures. El talent en atac dels nois de Salva és evident, i quan defensen com dissabte, és molt difícil que cap equip de la categoria els guanyi. Final del tercer quart, 50-41.

La consigna no afluixar, i així va ser. Un 7-2 per obrir el quart deixava el partit pràcticament sentenciat. L'ofici dels grocs sembla el d'un equip molt més veterà, i això molts cops desquicia els rivals.

Darrers tres minuts del partit, que no poden treure mèrit al gran partit del CNBVILANOVA, que va demostrar ser un equip amb majúscules. 68-50. Queda molta lliga, però jornada a jornada els vilanovins demostren quin és el seu objectiu, i que han agafat el camí correcte. Per cert, grades de nou plenes, moltes gràcies, quin goig.

CNBVILANOVA : SUGRI (3), NIL (6), LLUIS (9), RUBEN (9), BURCET (7), ALEIX(2), CARLOS (18), ALEX, MATEO (9) i MIKI (6). Andreu i Javi  lesionats