HOQUEI PATINS

El Patí Vilanova perd a casa davant el Sant Cugat

Imatge d'arxiu. Eix

El Sant Cugat ha derrotat per 2 gols a 5 al Calmar Vilanova en el partit corresponent a la jornada 17èna de la Primera Nacional Estatal disputat aquest vespre al Pavelló de la Plaça de les Casernes .

Res a dir  de la victòria de l’equip de Vadillo, que va demostrar perquè està ocupant la plaça d’ascens, ascens que se'ls ha resistit en els últims anys en les darreres jornades de la competició, i fins i tot un any ja amb el cava a la pista i que se'n va anar en orris per un error en les informacions dels resultats en un altra partit.

El Vilanova, com sempre, falta de gol i això el condemna en molts partits i ens porta a una situació delicada en veure la classificació, en la que per una plaça de descens hi ha un grup d’equips en un mocador. Qualsevol relliscada a casa castiga i força. No és una situació crítica a hores d’ara però si preocupant.

En la primera part el Sant Cugat va sortit com un coet, superant en tot al Patí i marcant dos gols en els primers deu minuts –el primer al minut 2. Però els vilanovins es van despertar i van començar a equilibrar el partit anant de menys a més i a partir del gol de Gual superar als visitants, de tal forma que l’empat no hagués estat injust al descans.

En començar la segona part la tònica va ser igual amb els millors moments i ocasions del patí, que va fallar una falta directa per acumulació i va veure com el Sant Cugat marcava el tercer. De l’empat a dos de diferència en un minutet. Era el principi de la fi, i més quan Serrallonga va fer el quart a manca de poc més de 10 minuts. Amb tot el peix venut, poca cosa podia fer el Patí. Un gol per cada equip en els darrer minut va deixar el marcador final i preocupació  pels aficionats vilanovins

FITXA TECNICA

CALMAR C.P. VILANOVA.- Esteve, Garreta, Paris, Gual, Aguilar (equip inicial) Muntané, Gil i Cuevas

C.H.P SANT CUGAT.- Toda, Farnés, Borja Ferrer, Gilabert, Serrallonga (equip inicial) Yepes, Martinez, Claramunt i Maideu

ARBITRES: Srs. Buxeda i Blat. Amb les buxerades de costum

GOLS

1A PART: 0-1 Farnés (min 2); 0-2 Gilabert (min 10); 1-2 Gual (min 14)

2A PART: 1-3 Serrallonga (min 5); 1-4 Serrallonga (min 14); 2-4 Paris (min 24); 2-5 Martinez (min 24)

TARGETES: Paris, Gual i Farnés