Es deixen prendre els tres punts

Plantilla del CP Vilafranca. Raimon Mascaró

CH Mataró 4 - CP Vilafranca 2

El Cafès Novell CP Vilafranca s’ha desplaçat a la comarca del Maresme per disputar el partit de la 17ª jornada contra el CH Mataró. I ha perdut un partit on dominava al marcador a la mitja part per un 0-2.

I es que el Patí ha sortit molt ben situat sobre la pista maresmenca i de seguida s’ha fet l’amo de la situació, en el minut 4 Ferran March ha aprofitat una bola dins l’àrea per fer el 1-0, començava molt bé el partit per l’equip vilafranquí, que estava molt bé en defensa i en atac feia lluir al porter local Grané. En el minut 13 desprès d’un atac molt ben portat per els jugadors penedesencs, el capità vilafranquí Lluis Ferrer recollia la bola a la frontal de l’àrea i li col·locava a l’escaire de la porteria mataronina i feia el 2-0. Amb aquesta renta de gols el Patí seguía atacant i Ángel Rodríguez amb un fort xut desde fora l’àrea feia lluir a Grané. La primera part ha estat del equip vilafranquí, destacar alguna ocasió aillada del equip local obra de Lladó però un encertat Arellano li aturava la bola, amb aquest resultat favorable al Patí s’arrivaba a la mitja part.

La segona part el partit s’ha girat com un mitjó, ja que en el CH Mataró ha marcat 3 gols en els tres primers minuts de la represa capgirant el marcador en un tres i no res, els gols han estat obra de Montero, Florenza i Bartrés. Malament començava la segona part per l’equip vilafranquí que ha vist que un partit que tenia dominat, se li escapava i tenia que anar a remolc. En el minut 8 els arbitres han ensenyat una targeta blava a Ferran March, per fer caure a Molist amb l’estic, l’encarregat de fer el llançament de falta directa ha estat Jordi Bartrés però el seu xut ha anat fora. El Patí seguia intentant buscar l’empat amb xuts de lluny, de Vázquez, i amb internades a dins l’àrea de Salvadó i March, però el porter local aturava totes les escomeses visitants. En el minut 17, Enric Martí ha provocat un penal, l’encarregat de fer el llançament ha estat Lluis Ferrer, però el seu xut l’ha aturat Grané. I sobre la botzina a manca d’un segon per acabar el partit Montero ha marcat el definitiu 4-2 quan el Patí ha posat a cinc jugadors a pista per intentar jugar amb superioritat. Amb aquest mal regust de boca s’ha acabat el partit.

El pròxim partit del Patí serà dissabte vinent dia 3 de març a casa contra el CP Taradell.

CP VILAFRANCA: Arellano, March(1), Vàzquez, Rodriguez i Ferrer(1) (cinc inicial) Salvadó i Martí

CH MATARÓ: Grané, Florenza(1), Lladó, Bartres(1) i Cantero –cinc inicial- Montero(1) i Molist