Rugbi

Derrota dels hipopòtams a Igualada davant el Begues, lider de 3a catalana

Anoia Rugby Club. Eix

Aquest dissabte l'equip sènior masculí de l'Anoia Rugby Club rebia a les 15:30h, com es de costum quan els hipopòtams juguen a casa, als actuals líders de tercera catalana, el Begues.

El partit es presentava difícil per a l'Anoia que degut al seguit de baixes de les últimes setmanes només van poder presentar 14 jugadors.

Als pocs minuts de l'inici del partit, els locals van rebre una marca. Malgrat això, van aconseguir assajar per posar-se per davant en el marcador al encertar en la conversió. Dues marques més de Begues els posaven per davant un altre cop, però un cop de càstig i una gran marca pels de casa deixaven un empat a 15 contra tot pronòstic al fi de la primera meitat. La segona part no va començar malament pels hipopòtams, però la falta de recanvis i el cansament van decantar el partit cap el costat dels visitants tot i l'esforç dels locals que no van deixar de lluitar fins l'últim moment.

Resultat final de 32-67. Felicitar al Begues Rugby per aquest liderat de tercera catalana.

El femení de l'Anoia Rugby Club cau derrotat a Lleida davant l’INEF, líder de la Lliga Kopparberg.

INEF LLeida Vs Martorell 57 / Anoia 0

Les anoienques que formen part de l'equip Hipofúries van jugar dissabte a Lleida un partit que ja d'entrada es definia com a un partit difícil; amb baixes importants i contra les líders de la classificació. Les lleidatanes fan oferir un joc molt ràpid i amb trencaments molt forts a la línia de defensa. Les Hipofúries van tenir una possessió de pilota molt baixa i van haver de defensar contínuament. Van saber frenar les noies de L'INEF en moltes ocasions, però no va ser suficient per evitar que arribessin a línia de marca i obtinguessin 57 punts. Tot i així, les noies del Martorell/Anoia van acabar el partit amb la sensació d'haver fet les coses bé tot i la superioritat de les líders.

El proper dissabte a les 18:00h, nova jornada de la Lliga Kopparberg al camp de les Carboneres, Terrassa.

Meritòria victòria dels sots16 de l'Anoia Rugbi Club al camp de la Santboiana

El sots16– Anoia +Esparreguera- s'enfrontava a un rival potent com és la Unió Esportiva Sant Boi dins la lliga de desenvolupament, amb una alineació de 13 sense canvis, al camp de la Sant Boiana a les 13:00 h de dissabte. Va ser un partit ben controlat des del principi pels jugadors i jugadores visitants, que van avançar-se de seguida al marcador amb assajos ràpids i lluitats, convertint totes les marques menys una. La defensa del conjunt visitant va exercir una bona pressió no deixant avançar al local al camp. Van saber parar la força en atac de l'equip local patint algunes lesions. Així i tot van persistir durant tot el partit i van mantenir per davant al marcador fins al xiulet final. Un partit molt intens en força i físic, que el conjunt Anoia+Esparreguera, va lluitar durant tots els minuts de joc, i que van poder celebrar amb la victòria.

Des de l'Anoia Rugbi Club volen agrair la generositat de la UE Sant Boi per la cessió d'un dels seus jugadors mentre assistien a un lesionat visitant i es recuperava per tornar a sortir al terreny de joc i al seu equip mèdic per l'assistència als lesionats.

Derrota a Barcelona dels sots14 de l'Anoia Rugbi Club després d’anar davant al marcador durant bona part del partit

Aquest dissabte, el sots14 marxava cap al camp del CEU a Barcelona, per disputar la lliga de desenvolupament. Els jugadors i jugadores del conjunt Anoienc+Esparreguerí, patien baixes importants i la pedrera de l'escoleta reforçava l'equip per iniciar el partit amb 14 sense canvis.

Això no va minvar les ganes del conjunt que a l'inici de joc va demostrar ser àgil a la línia i va saber trobar l'espai i l'ocasió per escapar-se en carrera i avançar el marcador en 2 marques i dues conversions. Evitant alhora que el local avancés al camp aplicant pressió en defensa.

A la segona part, tot i seguir amb bon ritme, el cansament per no disposar de canvis, va passar factura als visitants que en els últims 15 minuts no va poder parar al local que recuperava el marcador aprofitant els forats, fins a avançar el marcador en una marca quan sonava el xiulet de fi del partit.

El proper dissabte, nova jornada de la Lliga de Desenvolupament al camp del Catalunya Central a Manresa.