Futbol sala

El Roquetes Reale Futsal es col·loca líder

Roquetes Reale Futsal . Eix

Després d'un dur inici de temporada, a la jornada 17 el treball en equip dóna els seus fruits i el Roquetes Reale Futsal es col·loca líder del Grup 7 de Tercera Catalana.

Aquest cap de setmana, els joves a les ordres del tècnic Galcerán Almirall, visitaven el pavelló del fins a aquell moment primer classificat, l'AEK Sant Cugat. L’equip pràcticament al complet es desplaçava amb intenció de desbancar al cap de grup a aquella mateixa jornada i així va ser.

El partit no va deixar indiferent a ningú, va haver-hi intensitat des dels primers minuts i ningú es va guardar res. El Roquetes tancava una primera part per emmarcar, control del joc, oportunitats clares, bon treball defensiu, però deixava un tímid marcador 0-1 a l'espera dels següents 25 minuts.

La segona part començava amb una mica menys de ritme, a l'equip local li costava trobar alternatives i als pocs minuts va procurar embogir el partit a la recerca de fortuna de cara a la porteria visitant. El resultat va ser que el “4” del Roquetes, Amine Zahti, que semblava no estar fins al moment encertat davant del porter, marcava el 0-2 que reflectia la superioritat dels nois de Galcerán. A deu minuts del final, conscient de la importància dels punts, el tècnic de l'AEK Sant Cugat va decidir sortir de 5 en totes les jugades ofensives, el treball defensiu dels blanc-i-blaus no va ser suficient i a 2 minuts del final l'AEK escurçava diferències amb l'1-2. Poc va durar l'alegria local, ja que en el 51, de nou Amine sentenciava a porteria buida, signant així el resultat final d'1-3.

Els gols van ser a càrrec d'Iván Gallardo, incorporació d'hivern que demostra haver-se integrat totalment al grup, i el doblet per Amine Zahti, que va mostrar el seu costat més ofensiu tenint-nos acostumats a veure-ho normalment realitzant tasques defensives.

És important recordar que aquest és el primer any que la Junta del Club de Roquetes aposta per un equip amateur, però sembla que els nois van decidits a lluitar per l'ascens, i encara que van haver-hi molts dubtes des del primer moment, provisionalment són la referència comarcal en aquesta disciplina i miren a la resta dels seus rivals pel retrovisor.