Treballar els 40 minuts

Les noies de Vicky Marcos desapareixen a la segona part i sumen una nova derrota

CB Samà - Joventut les Corts B. Eix

El Surtidor Bàsquet Samà 52 - Joventut Les Corts B 68

Nou partit contra un dels equips capdavanters de la lliga, el Joventut Les Corts, aquest cop a casa. Se sabia que seria un partit difícil, contra un equip jove, que pressiona molt bé a tot el camp i té les idees clares en atac. Calia doncs, treballar 40 minuts per competir i intentar sumar una nova victòria.

Inici de partit desastrós, amb pèrdues fàcils que propiciaven que les visitants anotessin en els primers atacs i agafessin una renda de 8 punts. A partir d'un temps mort, el partit s'equilibra i el treball en defensa i la paciència en atac permet retallar les diferències per arribar al descans amb el partit empatat.

Calia arreglar les errades en atac per impedir sumar punts fàcils a les visitants i seguir treballant per poder arribar al final del partit amb opcions.

En la represa es calcà l'inici de partit, amb les visitants tornant-se a escapar per 7 punts en el marcador i les samistes aconseguint tornar a equilibrar el marcador a mitjans del tercer període. Es va poder igualar dos cops el partit, però contra els equips capdavanters, acostumats a treballar a un ritme constant, no els pots concedir més oportunitats. I precisament, un nou parcial a favor de les barcelonines de 2-13 a les acaballes del tercer quart va sentenciar el partit. Les vermelles van treballar per intentar reduir les diferències, acostant-se fins a 7 punts per sota, però la pressió va poder amb elles i no va permetre acostar-se més per competir en els minuts finals.

Nova derrota contra un dels equips punters. I la setmana vinent, desplaçament a la pista del Cornellà, equip que també lluita per acostar-se a les primeres places. Caldrà doncs, una setmana complerta de bons entrenaments i lluitar des del primer fins a l'últim minut el següent partit.

Jugadors: Judith, Helena, Marta, Anna, Anabel, Vinyet, Laura, Elena, Marina, Xenia, Paula, Laura Jr