L’ascens no es pot escapar

Amb aquest triomf l’equip de en Carles Busquet es col·loca a quatre victòries per l’ascens somiat

Els jugadors del CPS Sitges. Eix

CP Riudoms 4 – CPS Sitges 5

Amb el magnífic resultat a la pista del segon classificat es obvi que l’ascens enguany no se li pot escapar al CPS Sitges ja que li treu 12 punts a un Riudoms que va veure com un gol de Sergio Pérez al darrers minuts del matx de falta directa deixava pràcticament el campionat sentenciat a manca de 10 jornades per la fi del campionat.

El partit tenia el signe d’aquets competits e igualats però sempre va anar per davant l’equip sitgetà, s’avançava als primers tres minuts de joc amb el gol de Rubèn, empatant el locals al primer quart d’hora, desprès el partit entrava en una fase de control per part dels dos equips, a manca de tres minuts pel descans Raven torna avançar a un Sitges que havia posat un pas més.

A la represa l’equip sitgetà canviava l’atac i tot i disposar del control del partit no trobava la manera  de sentenciar, aconseguint el Riudoms l’empat, el 2 a 2, reaccionant el Sitges amb gol de Raven posant el 2-3, ampliant la renda Isaac amb el seu gol, el 2 a 4.

Restaven encara 10 minuts per la fi conscient els locals que se’l escapaven els tres punts, ho van  intentar de totes las manera a la vegada que xutant molt més, entrant del tot en el partit amb el seu gol a manca de tres minuts, posant les coses del tot complicades a un Sitges potser sorprès amb el 4-4. Després Sergio amb sang freda aprofitant la falta directa al minut 49 posava la guinda al pastís per l’equip de Sitges que s’emportaven amb aquest triomf tres quarts de campionat i la joia entre els aficionats que es van desplaçar amb l’equip.

CPS Sitges: Colo, Jordi Guardià, Eloi Fernàndez, Roger Vidal, Rubèn Gómez, Javier Guerrero, Gerard Camarasa, Isaac Martínez, Sergio Pérez, Alex Raventós (Raven).

El Sitges rep aquest dissabte al cinquè classificat, el Valls, amb 26 punts sumats dels 16 partits jugats, equip ben col·locat en defensa sent el tercer equip menys golejat, en el partit d’anada el Sitges s’imposava per un 0-2, l’hora d’inici les 19´30.