HOQUEI PATINS FEMENI

Voltregà-Gijón i Vilanova-Vilasana partits de semifinals de la Copa de la Reina d'hoquei patins

Excel·lent partit del Patí Vilanova que ha derrotat al líder de la classificació el C.P. Manlleu en quarts de final

Excel·lent partit del Patí Vilanova. Luis Velasco - RFEP

Aquesta tarda han començat els partits de quarts de final de la Fase Final de la Copa de la Reina que es disputen al Pavelló de la Plaça de les casernes de Vilanova i la Geltrú.

En el primer partit de quarts de final el C.P. Voltregà ha derrotat al CHP Bigues i Riells per 2 gols a 0, en un encontre molt disputat, i que en la primera part no s’ha mogut el marcador.

En la segona part i desprès d’uns minuts en els que la igualtat era la tònica, i amb el marcador de faltes acumulatives  empatat a 9, el Bigues no ha transformat la falta directa per acumulació (min 15), i un minut més tard N. Lee si ha transformat la desena falta del Bigues (min 14) i trenta segons desprès ha marcat el segon i definitiu gol que portava al Voltregà a la semifinal de demà dissabte a les 18 hores.

CP Voltregà 2 - Bigues i Riells 0

CP Voltregà (0+2):  Teresa Bernadas, Natasha Lee, Berta Tarrida, ‘Motxa’ Barceló, Adriana Gutiérrez – cinc inicial – Aina Arxé, Nara López,

CHP Bigues i Riells (0+0): Cristina Klein, Sara Cristòfol, Gemma Camp, ‘Pancha’ Puertas, Marta Borràs – cinc inicial – Clàudia Argemí, Núria Canals

Gols: 1-0, Natasha Lee, FD, min 41; 2-0, Natasha Lee, min 41.

Árbitres: Joel García y Fco. Javier López-Quinteiro.

En el segon partit el Hostelcurt Gijón s’ha classificat per les semifinals en el tems afegit, ja que el temps reglamentari ha finalitzat amb empat a tres gols. En la primera part el Gijón ha superat clarament a les catalanes i ha marxat als vestidors amb una avantatge de 3 gols a 0.

En la segona part el Palau s’ha anat endavant, posant una marxa més amb dos gols de Puigdueta -el segon dels anomenats del tonto-, i ha entrat en el partit. Les asturianes han desaprofitat en el minut 20 la falta directa per acumulació, mentre que en el 22 Busquets si ha transformat la seva, fent el gol de l’empat davant el deliri dels molts aficionats de Palau que han acompanyat a l’equip. S’ha arribat a la pròrroga on les catalanes han pagat l’esforç davant un equip superior que amb dos gols en la primera part, i malgrat que el Palau ha errat un penal, ja no podia fer res més. Encara en la segona part de la prorroga el Gijón ha marcat el sisè gol. Demà primera semifinal a les 18 hores C.P. VOLTREGÀ- HOSTELCURT GIJON.

Hostelcur Gijón 6 - Generali HC Palau Plegamans 3

Hostelcur Gijón (3+0+2+1): Elena González, Marta González, Sara González, Maria Díez, Julieta Fernández – cinc inicial – Sara Roces,

Generali HC Palau Plegamans (0+3+0+0): Laura Vicente, Berta Busquets, Laura Puigdueta, Paula Ferrón, Carla Fontdeglòria – cinc inicial – Alba Romaguera, Esther Nadal

Gols: 1-0, Julieta Fernández, min 4; 2-0, Maria Díez, min 5; 3-0, Maria Díez, min 20; 3-1, Laura Puigdueta, min 41; 3-2, Laura Puigdueta, min 41; 3-3, Berta Busquets, FD, min 48; 4-3, Julieta Fernández, min 52; 5-3, Marta González, min 53; 6-3, Maria Díez, min 59.

Árbitres: David Calonge y Mireia Estrada.

En el tercer partit de la jornada ha saltat la sorpresa a priori, en derrotar el C.P. Calmar Vilanova al líder de la classificació el C.P. Manlleu per dos gols a 1.

La primera part ha estat de domini altern, sense masses ocasions de gols, exceptuant en els darrers minuts de la mateixa en la que Patí jugava amb més cor que cap, això si dosificant a les jugadores amb rotacions continuades. El Manlleu jugava tranquil esperant les oportunitats que podria disposar i exposant poc en defensa.

La segona part ha estat molt més intensa especialment a partir que el Manlleu ha marcat el seu gol amb un xut llunyà de Bernadas en el minut 5. Les osonenques tenien el partit on volien, però la reacció local amb una Pati Miret dirigint les operacions posant-se l’equip a l’esquena i ben secundada per la resta ha empatat Cata Flores en el minut 10 i dos minuts més tard, amb els equips igualats a 9 faltes no ha transformat la falta directa contra el Manlleu.

Restava un quart de partit i el Manlleu ha premut l’accelerador, però les noies de Jofre Vila, han cregut amb elles i l’argentina D. Silva feia el segon gol en el minut 17, davant el deliri de la parroquia local.Faltaven vuit minuts i el Vilanova tenia l’espasa de Democles de la desena falta sobre el cap i això podia llençar, si més no part de les esperances, però Barcons ha enviat la bola al pal.

En els darrers minuts el Manlleu ho ha intentat jugant sense portera, però no ha aconseguit l’empat.

Bon partit de tot el Patí i com hem comentat MAJESTUOSA Pati Miret.

Ara demà a semifinals a les 20 hores.

CP Manlleu 1 - Calmar CP Vilanova 2

CP Manlleu (0+1): Ester Tosar, Judit Burgaya, Laura Barcons, Ona Castellví, Elisabet Gurri – cinc inicial – Raquel Bernadas y Maria Pujades.

Calmar CP Vilanova (0+2): Cate Ortega, Daiana Silva, Pati Miret, Maria Figuerola, Maria Córdoba – cinc inicial – Aida Mas, Cata Flores y Alba Ambròs.

Gols: 1-0, Raquel Bernadas, min 30; 1-1, Cata Flores, min 35; 1-2, Daiana Silva, min 41.

Árbitres. David Godia y Oriol Escobar.

En el partit que tancava la jornada de quarts de final ha saltat la sorpresa, també a priori, en derrotar el C.P. Vilasana al Cerdanyola HC. per 4 gols a 1 destacant la portuguesa Samonteiro, jugadora de l’equip lleidatà autora dels quatre gols dels seu equip.

La igualtat del primer temps l’ha trencat el Vilasana amb el gol de la portuguesa a tres minuts pel descans. En la segona part, malgrat l’esforç del Cerdanyola ha vist com anaven caien els gols del Vilasana i sols al final V. Garcia feia el gol de l’honor.

Les noies del Vilasana, noves en la categoria i que han estat una de les sorpreses de la temporada, jugaran demà la segona semifinal contra les amfitriones a partir de les 20 hores

Cerdanyola CH 1 - CP Vila-Sana 4

Cerdanyola CH (0+1): Flora Michoud, Vanessa García, Laia Pera, Gemma Solé, Joana Xicota – cinc inicial –  Noëlie Paredes.

CP Vila-Sana (1+3): Anna Ferrer, Mar Franci, Maria Porta, Victòria Porta, Marta da Samomteiro – cinc inicial – Laura Porta, Laia Cid,

Gols: 0-1, Marta da Samomteiro, min 23; 0-2, Marta da Samomteiro, min 29; 0-3, Marta da Samomteiro, min 40; 1-3, Vanessa García, min 46; 1-4, Marta da Samomteiro, min 46.

Árbitres. Álvaro de la Hera y Tania Pardo. Tarjeta Blava a Laia Perea.