Nova derrota del Patí Vilanova en la Primera Nacional

El Sant Feliu ha golejat per 6 gols a 2 al Patí Vilanova en el partit corresponent a la 18èna jornada de la Primera Nacional disputat la vesprada de dissabte al Pavelló de Sant Feliu de Codines.

Dura derrota del Patí, que n'encadena tres de seguides, i el més preocupant és que ho fa rebent molts gols (19) i que en fa ben pocs. Avui direm que les baixes de Garrido (sembla de llarga durada) i de Muntané (esperem que sigui de curta) estan condicionant els resultats, però el cert és que hem entrat en situació molt alarmant, per la pròpia d'una competició amb dos equips en la part baixa amb pocs punts que provoca que caldran molts punts per evitar la tercera plaça de descens i que el calendari del Patí no es gaire favorable.

El que és ben cert, és que la situació de l’equip, amb unes baixes importants que no tenen a hores d’ara un recanvi fiable, no ens fa ser gaire optimistes. Ahir mateix ja en els primers minuts vàrem rebre el primer gol i a pocs segons del descans el segon. La reacció esperada del patí es va esfumar un altre cop en el minut 3 de la segona part i ja es va anar a remolc del Sant Feliu, alternat-se els gols fins aquest set del 6 a 2 final.

El cert és que els santfeliuencs van ser superiors en tot moment, i que el problema de la manca de gol del Patí és més que endèmic i com la situació econòmica és la que és no es pot fer res més. Ara, personalment, no crec que és problema de l’entrenador, sinó que l’equip està trencat amb les baixes que ens porten a que l’esmentat problema de la manca de gol sigui més visible.

Dissabte vinent el derbi contra el Vilafranca. És crític i no és de broma. Només ens val la victòria, qualsevol altre resultat ens portaria a veure més a prop la Nacional Catalana

C.P. SANT FELIU.-Turon, Hinojal, Valls , Ortells Pastor(cinc inicial) M. Fajas, Esteo, Sola

CALMAR C.P. VILANOVA.- Esteve, Aguilar,Paris, Gual,  Garreta ( cinc inicial) Gil, Cuevas

ARBITRES : Srs A. Tavera i M . Lapedriza

GOLS: 1A PART 1-0 Ortells (min3); 2-0  Sola (min 24). 2A PART 3-0 Ortells (min 3); 3-1 Cuevas (min 5); 4-1- Valls (min 12); 4-2 Cuevas (min 13); 5-2 Valls (min 15); 6-2 Valls (min 20).

TARGETES : Blava a Aguilar