Hoquei patins

Partit per esborrar

Lluís Ferrer controlant una bola davant Marçal Casadavall. Dídac Berlanga

CP Vilafranca 1 - CP Taradell 5

El Club Patí Vilafranca va fer un mal partit davant del CP Taradell, i va perdre per un abultat 1 a 5. Els homes de Franceesc Bargalló, no van sortir com de costum i no es van trobar bé dins la pista, fet que es va reflectir en el resultat final.

El partit va començar amb un Taradell que acabava a la porteria vilafranquina, però les boles que arribaven, les aturava el porter Arellano. En el minut nou, una bola morta dins de l’àrea la va aprofitar el Taradell per fer el 0 a 1. Les coses no començaven bé, però el Patí ho intentava sense èxit, ja que tant Marc Vázquez amb internades, Àngel Rodríguez amb suts de mitja distancia oo Lluis Ferrer amb alguna jugada dins l’àrea, buscaven el gol, però aquest no volia arribar, ja que Dalmau, el porter visitant, ho aturava tot. Quan tot semblava que aniriem al descans amb el 0 a 1, el Taradell va marcar el segon gol a manca d’un minut.

A la segona part, va començar com va acabar la primera, i és que en el minut 2, el Taradell feia el 0 a 3. Les coses es començaven a posar difícils pel Patí, que estava deconcentrat. En el minut divuit, els àrbitres van xiular una falta directe en contra el Patí, una mica rigorosa, en la qual, Dani Rodríguez la va enviar a fora, però ell mateix recollia el rebot i feia el 0 a 4. Un minut més tard Àngel Rodríguez feia el gol dels vilafranquins amb assistència de Biel Salvadó. Quedaven 6 minuts, però el Taradell va fer el seu cinquè gol tot just un minut més tard. TOt i això Lluis Ferrer va disposar d’un penal que va errar i el partit es va acabar amb aquest resultat de 1 a 5.

Ara la propera setmana el Cafès Novell Patí Vilafranca es desplaçarà fins a Vilanova per jugar un derbi, en el que els dos equips es jugaran molt. Des d’aquí animem a tothom a venir a animar el Patí a la capital del Garraf.