Rugbi

Victòria de l'Anoia Rugby Club femení contra les Carboneres a Terrassa

Carboneres de Terrassa Vs Martorell/Anoia. Eix

Carboneres de Terrassa Vs Martorell/Anoia (0-27)

Les Hipofúries es desplaçaven fins a Terrassa per jugar el partit que s'havia suspès fa unes setmanes per l'estat del camp de les Carboneres.

El partit va començar molt dinàmic amb fases de la línia i davanteres que intentaven obrir-se el pas a la defensa local. Les melés van ser superiors en tot moment. La primera marca no va a arribar fins a la mitja hora de partit.

La segona part van continuar amb una alta possessió de pilota, però l'equip local va defensar amb contundència. Tot i així, el resultat final va ser 0-27 a favor de les noies del conjunt Martorell - Anoia.

El pròxim partit serà dissabte contra les noies de Tarragona a Torrent de Llops, Martorell.

Victòria també a domicili dels Sots14 a Vic

Aquest Dissabte els Sots14 es desplaçava fins a Vic per enfrontar-se al Catalunya Central.

El conjunt Esparreguera - Anoia va sortir al terreny de joc amb 13 sota el crit de Guerra "Hippovíkings".

Amb un inici de joc àgil que va penetrar la defensa del local a poc minuts del partit.

‎El contrincant va estar a l'alçada i va respondre tot i que la defensa del visitants va exercir pressió per mantenir l’avantatge en tot moment.

A la segona part es va jugar amb intensitat, sobretot amb assajos de carrera que s'escapaven de la línia de defensa dels locals. Amb canvis per jugadors de sots12 que van poder jugar per posar-se a prova i guanyar minuts d'experiència.

El proper partit diumenge que ve, contra la Santboiana.