Un Sitges sense gol cau per la mínima a Vilanova del Camí

Roger Cabezas aturava un penal al minut 50 amb el 0 a 1, essent aquest el tercer consecutiu que atura en dos partits

CE Anoia 1 – UE Sitges 0

L’UE Sitges sortia derrotat de Vilanova del Camí per un solitari gol, l’equip de Rafa Porras que va controlar sobretot la primera part li va faltar marcar  seguint d’aquesta manera sense poder guanyar a l’Anoia ja que a Pins Bens va empatar a dos. Un Sitges que suma la segona derrota consecutiva aquesta de les que fan mal i els allunya tant de la promoció com de l’ascens directe i el pitjor veient com la Joventut Ribetana tot i l’empat aconseguit en el derbi local amb el Ribes ja ho tenen a un punt.

D’entrada és cert que els sitgetans van començar trepitjant l’àrea rival però li va mancar el darrer passi així com més encert en el remat arribant al descans amb el 0-0, fou a l’inici de la segona part al minut 3 de la represa aprofitant una badada en defensa quan arribà el gol fet pel local Hèctor, però el pitjor és que al minut 5 en una jugada precedida per un fora de joc l’àrbitre xiula penal per mans a l’àrea del Sitges que magistralment aturava Roger, després l’equip donava un pas endavant més amb el cor que amb el cap i tot que en Rafa Porras va treure més pólvora en atac no es va moure el marcador certificant un cop dur per l’equip en el pitjor moment . Un Sitges que es mostra com un equip però que tot i això no és el mateix de la primera volta.

UE Sitges: Roger Cabezas, David Carrasco, Victor Olmedo, Pepe (Albert Durango 79) Candel, Sergio, Enric (Xavi Rodríguez 55) Idris, Bernat, Yago Arenas, (Marc Montaner 55) Carlos Labastida i (Alex Pérez 62).

El Sitges rep aquest dissabte al Mediona, novè a la taula amb 28 punts, dels 23 partits jugats ha guanyat 9, empatant 1 i perdent 13, amb 45 gols a favor i 68 en contra, en el partit a Mediona entre els dos equips empataven 1-1.