Recepció oficial

Vilanova ret homenatge a la campiones del Calmar Club Patí Vilanova

Recepció oficial a l'Ajuntament i passeig d'honor per la ciutat per a les noves guanyadores de la Copa de la Reina 2018 d'hoquei patins

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-03-2018 22:25 Lectures 2020
Vilanova ret homenatge a la campiones del Calmar Club Patí Vilanova. EIX

Vilanova ret homenatge a la campiones del Calmar Club Patí Vilanova. EIX

GALERIA D'IMATGES

Vilanova i la Geltrú ha mostrat aquest vespre el seu orgull esportiu a les campiones del Calmar Club Patí Vilanova, que aquest diumenge va guanyar, per segon cop en la seva història, la Copa de la Reina, després de guanyar per 1-2 al conjunt Hostelcur Gijón, en una final molt disputada.

Les campiones han estat les protagonistes aquesta tarda d'un passeig d'honor per la ciutat i una recepció oficial a l'Ajuntament al costat de companyes d'altres categories del club, de les famílies i dels seguidors.

El Calmar Club Pati Vilanova va aconseguir una victòria en aquesta competició que no s'aconseguia des de l'any 2009. Durant la mitja part de l'encontre es va fer l'acte de lliurament de premis de la Mini Copa d'hoquei, que enguany se celebrava per primer cop. L'equip Calmar Pati Vilanova van aconseguir el subcampionat, mentre que la primera posició va ser pel Voltregà.

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent