Recepció oficial

Vilanova ret homenatge a la campiones del Calmar Club Patí Vilanova

Recepció oficial a l'Ajuntament i passeig d'honor per la ciutat per a les noves guanyadores de la Copa de la Reina 2018 d'hoquei patins

Redacció Vilanova i la Geltrú 06-03-2018 22:25 Lectures 2125
Vilanova ret homenatge a la campiones del Calmar Club Patí Vilanova. EIX

Vilanova ret homenatge a la campiones del Calmar Club Patí Vilanova. EIX

GALERIA D'IMATGES

Vilanova i la Geltrú ha mostrat aquest vespre el seu orgull esportiu a les campiones del Calmar Club Patí Vilanova, que aquest diumenge va guanyar, per segon cop en la seva història, la Copa de la Reina, després de guanyar per 1-2 al conjunt Hostelcur Gijón, en una final molt disputada.

Les campiones han estat les protagonistes aquesta tarda d'un passeig d'honor per la ciutat i una recepció oficial a l'Ajuntament al costat de companyes d'altres categories del club, de les famílies i dels seguidors.

El Calmar Club Pati Vilanova va aconseguir una victòria en aquesta competició que no s'aconseguia des de l'any 2009. Durant la mitja part de l'encontre es va fer l'acte de lliurament de premis de la Mini Copa d'hoquei, que enguany se celebrava per primer cop. L'equip Calmar Pati Vilanova van aconseguir el subcampionat, mentre que la primera posició va ser pel Voltregà.

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No