Victòria del Patí Vilanova en el derbi

El Patí Vilanova va remuntar un 0 a 2 i es va imposar per 4 a 2

Victòria del CP Vilanova. Eix

El Calmar C.P. Vilanova va derrotar  al C.P. Vilafranca per 4 gols a 2 en el derbi  intercomarcal disputat ahir al vespre al Pavelló de la Plaça de Les Casernes i corresponent a la 19 jornada de la Primera Nacional Estatal.

Victòria balsàmica, treballada i justa del Patí davant el Vilafranca que amb un equip amb noms, classe i veterania, també està immers en aquesta lluita per evitar la tercera plaça de descens amb un requitzell d’equips que tant poden caure en la zona d’ascens com de descens.

Victòria balsàmica perquè el Patí venia de tres doloroses derrotes seguides i portava dues peces importants lesionades, treballada perquè va remuntar un dos a zero a meitat de la primera part i justa ja que es va sobreposar a les adversitats i fins i tot podia haver ampliat el marcador.

El Vilafranca va sortir amb un fort ritme,  i amb encert davant la porteria d’Esteve que en els primers minuts va tindre força feina, i que va veure com els vilafranquins marcaven en el minut 4 (Ll. Ferrer) i en el 14 (Vazquez). Semblava que de nou el Patí cauria derrotat, ja que els seus atacs eren febles amb molta circulació exterior i poca efectivitat, malgrat dues boles al pal. El Vilafranca estava còmode però abans del minut 19 Gual va llençar un fort tret que va desviar Gil i escurçà diferències. I entrava de nou en l’encontre.

A l`inici de la segona part de nou el Vilafranca va semblar que la mateixa tònica que en la primera es produïria, però ara el Vilanova es va creure que es podia plantar cara. I el joc es va equilibrar fins que en el minut 14, Gual feia l’empat i tot seguit el mateix Gual transformava un penal i avançava al Vilanova davant el deliri de la seva fidel afició.

Les tornes havien canviat i ara qui controlava el joc i el tempus del partit era el Vilanova, Els de F. Bargalló, jugaven a batzegades, sense idees clares, i contra el crono, davant un equip ben replegat i llançant contres amb perill, i que va disposar d’un penal i una falta directa per acumulació que podien haver sentenciar més aviat el partit. Aquesta sentència va arribar en el minut 22 amb un nou gol de Gual, davant la desesperació de l’entrenador rival que veia com s`escapava un triomf que havien tingut al sarró. Al final nervis en algun jugador visitant (Vázquez) decepció en els vilafranquins i alegria  en els locals.

CALMAR C.P. VILANOVA (1-3):.Esteve, Garreta, Agular, Paris, Gual (cinc inicial) Gil, Cuevas

CAFES NOVELL C.P. VILAFRANCA (2-0). Arellano, Vazquez, Ll. Ferrer, Rodriguez, March (cinc inicial) Salvadó, E. Martí, G.Martí

ARBITRES: Srs. D. Cantos i Q. Navales

GOLS; 1a part: 0-1. Ll. Ferrer (min 4); 0-2 Vazquez (min 14); 1-2 Gil (min 19); 2a part: 2-2 Gual (min 14); 3-2 Gual de penal (min 14); 4-2 Gual (min 22)