Copa Federación

El Vilafranca s'acomiada de la Copa Federación al perdre per 2-0 a Ontinyent

Plantilla del Ontinyent. Eix

Ontinyent-Vilafranca 2-0

Final de camí. El Vilafranca ha dit adéu aquesta nit al somni de la Copa Federación al perdre per 2-0 a Ontinyent en el partit de tornada de les semifinals de la competició. Els vilafranquins, que arribaven a la Vall d'Albaida amb el dificultós 1-1 de l'anada, ho han intentat, però davant s'han trobat un equip molt més experimentat que no ha permès massa alegries i ha acabat fent valer a seva major categoria amb força autoritat.

La primera mitja hora ha tingut el clar color blanc-i-negre dels valencians. L'Ontinyent ha sortit al camp a la recerca del gol i, després d'alguna aproximació clara i la reclamació d'un possible penal per unes mans de Guti, en el minut 25 una bonica rematada en planxa d'Alvaro Sánchez ha suposat l'1-0. A partir d'aquí, l'Ontinyent ha estat més precabut i s'ha dedicat a mantenir el marcador enfront un Vilafranca molt insistent, però massa inoperant.

Després de l'1-0 del descans, el Vilafranca ha encarat la segona meitat amb més ambició atacant i ha portat el pes del joc de manera clara. Dos xuts d'Oribe i Via han obert el camí de l'esperança i en el minut 68, a més, s'ha reclamat un més que possible penal sobre Acedo que l'àrbitre ha decidit passar per alt. Malgrat l'empenta més o menys perillosa del Vilafranca, l'Ontinyent no s'ha descomposat en cap moment i en el minut 82 ha trenat una ràpida contra que ha acabat amb una centrada d'Alberto Rubio i una rematada de Fran Machado que ha significat el 2-0 i amb ell la sentència del partit i l'eliminatòria.

Amb tot solventat, els darrers minuts ja han aportat poc fins que s'ha certificat l'eliminació vilafranquina. Ha estat un somni que va començar la passada tardor i que s'ha acabat al Clariano d'Ontinyent. Els valencians no han meravellat ni a fora ni a casa, però sí que han imposat la llei d'un club professional amb jugadors que saben al que juguen. La final Ontinyent-Pontevedra.

Resultats semifinals Copa Federación: Ontinyent-Vilafranca 2-0 (1-1); Atlètico Saguntino-Pontevedra 1-1 (1-2)

Ontinyent CF: Satoca, Soler, Fran Perujo, Franco Russo, Carrasco, Juanan, Alberto Rubio, Miguel Nemesio, Alvaro Sánchez (Rober 69´), Fran Machado (Verdú 86´), Tito Malagón (Raúl González 58´)

Vilafranca: Miguel Ramos, Guti, Josep Díez, Arnau, Eric Via, Medina (Fran Alvarez 76´), Alex Pla, Boira, Acedo (Sardà 83´), Victor Oribe, Aday (Abel Rita 65´)

Àrbitre: Alvaro Cánovas Villarrubia (València). T.G: Carrasco, Vicente Parras (entrenador) // Miguel Ramos, Víctor Oribe, Boira, Josep Díez

Gols: 1-0 Alvaro Sánchez (25´); 2-0 Fran Machado (82´)

Incidències: Municipal de El Clariano. 900 espectadors. 30 aficionats vilafranquins a les grades