Gimnàstica

7 podis pel C. G. Vilanova – La Fundació

El club vilanoví va participar el 10 i 11 de març a la 2a Fase escolar GAF a Salt i a la 1a Fase GAM a Vic, aconseguint 5 podis en gimnàstica artística femenina i 2 podis en gimnàstica artística masculina

Equip GAF. Eix

Aquests han estat els resultats de les gimnastes durant el cap de setmana:

En categoria AG. van ser 1as. per equips  Carla Ballester, Laia Gaisser, Noa Bautista i Júlia Fuentes.

Individualment en la mateixa categoria Carla Ballester va pujar al 1er. graó del podi a la classificació general.

En categoria CG. Carla Guapo va aconseguir la 2a. posició a la classificació general.

En categoria DP. l'equip format per Inés Tobarra, Maria Moreno, Aina Arnal i Irene Hernández es va classificar en 1a. posició.

A nivell individual dins la mateixa categoria Inés Tobarra va assolir la 3a. plaça a la classificació general.

Els nois també han aconseguit fer dos podis importants:

En categoria P2. Jan Humà aconsegueix la 3a. posició a la classificació general.

En categoria N2. Oriol Garcia aconsegueix la 2a. posició a la classificació general.

A la competició van participar altres gimnastes que tot i no aconseguir fer podi van obtenir molt bons resultats com Diana Ruiz que finalment va ser 4a. al seu debut com a gimnasta federada, Mariona Martín que va ser 9a. en categoria BG. on competien 105 gimnastes i Edgar Ángel que va ser 6è en categoria P2. També la resta de gimnastes del club en categoria Escolar B, C, D i N2 van estar a l'alçada de la competició i ara es comencen a preparar per la següent fase que serà el proper mes d'abril del 2018.