El Patí Vilanova empata a Lleida desprès de remuntar un clar 3 a 0

L’Alpicat i el Calmar Vilanova han empatat a tres gols en el partit corresponent a la 20èna jornada de la Primera Nacional, disputat al Pavelló lleidatà d’Alpicat.

Empat de mèrit davant un altre dels equips que estan embolicats en la lluita per evitar el descens, i molt especialment per la forma com s’ha produït, ja que hem de considerar que en el minut cinc de la segona part el Vilanova anava per darrera en el marcador per un clar tres a zero.

En la primera part i en el minut 5 una jugada en la que no es va donar un gol al Vilanova per falta de Paris va portar a la targeta blava al mateix jugador i al primer gol en el llançament de la falta directa. Desprès el Patí no va transformar un penal i quan semblava que amb aquest resultat, just a favor dels locals, va arribar el segon gol amb un penal, marcat per Ballesteros contra el Patí, precedit d’una clara falta dels lleidatans.

Només començar la segona part Franci ampliava l’avantatge local, i semblava que el partit estava dat i beneït, però el Patí en transformar la falta directa acumulativa per part de Paris, el fa  començar a entrar de nou en el partit, i els dos gols de Gual i de Cuevas no sols per empatar en el marcador sinó també en el joc. Fins al final els dos equips van tindre les seves ocasions, i va ser en aquest període on Esteve va tornar a ser decisiu per aconseguir l’empat final, sense menysprear també la bona actuació de Folguera, porter de l’Alpicat.

C.P. ALPICAT: Folguera, Franci, Ballesteros, Serret, Alsina (cinc inicial) Zilken, Serret, Casals, Piñol

CALMAR C.P. VILANOVA.- Esteve, Aguilar, Gual, Paris, Garreta (cinc inicial) Gil, Cuevas, Vilches

ARBITRES: Srs. G. Gorina i Reveter. El primer en la seva línia irregular

GOLS; 1a Part: 1-0 Zilken de FD (min 5); 2-0 de penal Ballesteros (min 25);  2a Part: 3-0 Franci (min 5); 3-1 Paris de FDA (min 8); 3-2 Gual (min 11); 3-3 Cuevas (min 12).

TARGETES: Paris