Lluis Ferrer fa un hat-trick i dona la victòria al Cafès Novell en l'últim minut

Lluis Ferrer intentant escolar-se entre dos defensors de l'equip de Getxo. Dídac Berlanga

CP Vilafranca 4 - Josaleta 3

El partit va començar molt bé pels interessos dels de la Capital del Vi, i és que, en el minut 5, Lluis Ferrer va engaltar un fort xut des de la frontal de l’àrea que es va escolar a la porteria visitant, era l’1 a 0. El Vilafranca en volia més, i en el minut 12, en una jugada embolicada dins l’area vasca, els àrbitres van xiular penal favorable al Cafès Novell. Lluis Ferrer va ser l’autor del xut, i aquesta va anar per tot l’escaire de la porteria visitant, significant el 2 a 0 favorable als vilafranquins. El Jolaseta, però no es rendia, i tot i anar cuer de la classificació, intentava arribar amb diverses jugades, però cap d’elles va fructificar, doncs, David Arellano solventava totes les arribades dels de Biscaia. En el minut 21 Francesc Bargalló va demanar temps mort per acabar de controlar els últims minuts de la primera part. El Jolaseta va fer la seva desena falta a manca d’un minut per arribar al descans. L’autor del llançament va ser Marc Vázquez, que aquest cop no va fallar i posava el 3 a 0 en el marcador, un marcador que no es mouria i amb aquest resultat s’arribaria al descans.

A la represa, el Vilafranca, volia anar a pel partit, però cap bola volia entrar i fins i tot va disposar de dues boles al pal de la porteria vasca. En el minut 17, els àrbitres van xiular la quinzena falta del Jolaseta, Marc Vázquez va tornar a llençar-la, però aquest cop va errar el llançament. Quedaven 8 minuts i a partir d’aquí el partit va embogir, tant amb targetes blaves com en gols. A manca de 6 minuts, el vilafranquí Àngel Rodríguez, veia la tarjeta blava directe per fer caure a un contrari. El Jolaseta no va desaprofitar l’ocasió, i Jaime González marcava el 3 a 1. Un minut més tard, el Jolaseta feia el 3 a 2. Els nervis apareixien a la poliesportiva, en un partit que els aficionats començaven a patir. En el minut 23 el Vilafranca arribava a la desena falta d’equip, i el Jolaseta tenia l’oportunitat, d’empatar el partit, i així va ser, quedava un minut i mig, i el marcador reflectia l’empat a tres. Però encara i va haver temps per què “Sant Lluis Ferrer” va fer el quart gl del Cafès Novell a manca d’un minut i quinze segons per l’acabament del partit , posant el 4 a 3. Amb aquest minut i escàs que quedava, els visitants van veure fins a 3 tarjeta blaves, quedant-se amb dos jugadors de pista. Amb tot, però, els tres punts es van quedar a Vilafranca.

Ara el Cafès Novell descansarà fins el proper partit, el 14 d’abril, on s’enfrontarà amb l’Alcobendas a Madrid. Ara però hi haurà la parada per Setmana Santa, on els de la capital del Vi, podran reflexionar, descansar i preparar amb clama el tram final de lliga.

Resultats dels partits del 17 i 18 de març dels equips del Patí Vilafranca

L'equip del Benjamí A classificat matemàticament pels Campionats de Barcelona

L’equip del Benjamí A entrenat per Jordi Busquets s’ha classificat matemàticament pels Campionats de Barcelona de la categoria. Aquest diumenge l’equip ha guanyat al Caldes per 5 a 2 i ha aconseguit el bitllet pels Campionats que es celebraran els dies 5 i 6 de maig. Tot i això, a l’equip encara li queden 4 jornades de lliga, abans d’arribar als Campionats.