Dos ors per la base femenina de la Fundació

Júlia Margalef i Alba González

El passat cap de setmana, 17 i 18 de març es va celebrar a Manresa la 2a. Fase Base GAF

Les gimnastes vilanovines van participar en diferents categories obtenint molt bons resultats.

En Base 1G. Júlia Margalef aconseguia la 1a. posició a la classificació general absoluta.

En Base 2P. Alba González també aconseguia la 1a. posició a la classificació general absoluta.

En Base 1P.  Júlia González es va quedar a les portes de fer podi assolint la 4a. posició i Kate Serrano aconseguia la 7a. plaça d'un total de 90 gimnastes.

En Base 2G. Salwa Salami va aconseguir una bona 10a. plaça d'entre les 101 gimnastes de la seva categoria.

L'equip de Base 5P i M format per Savannah Gebhart, Daniela Garcia, Marta Guillén, Noa Membrive i Aina Ballester també va fer molt bon paper a la competició i segueixen entrenant per millorar a la següent fase.

El passat dissabte 17 de març també es va celebrar la 4a. Jornada comarcal de Gimnàstica Artística Escola a Gelida

En categoria infantil van participar Bea Estruga, Laura Otto, Georgina Pavón, Victoria Villafranca i Alba Doblas.  Individualment destacar la 8a. plaça per Alba Doblas i la 4a. posició per equips.

En categoria Cadet Aina Yang va aconseguir la 1a. posició a la classificació general.