Nova victòria del sènior masculí del SEL Vilanova

Crònica dels partits de rugbi dels equips vilanovins del cap de setmana

RC Torroella de Montgrí – SELVNG. Carles Pons

Sènior masculí

SELVNG 39 - RC RIPOLLÈS 29

Intens partit el disputat diumenge a la Sínia Batadet per part del sènior, davant d'un rival amb qui ja havia mesurat forces a la primera part de la competició. Amb dos assajos als deu primers minuts de jocs, els jugadors entrenats per Felipe López van dibuixar un avantatge en el marcador de dotze punts que sabrien mantenir durant tot l'encontre. Amb un 22 a 5 al descans, els de Ripoll van sortir a l'inici del segon temps amb ganes de capgirar el marcador, i amb un quart d'hora van aconseguir igualar-lo a 22. Amb tot, el joc dels vilanovins va tornar a trobar els camins que havia trescat durant la primera part, i tres assajos més van certificar una nova victòria i l'assoliment de la segona posició i l'entrada als playoff.

S16

SELVNG - RC GÒTICS

Derrota amarga del s16 a la Sínia Batadet davant del RC Gòtics, gairebé per la mínima i gairebé en el darrer sospir del partit. Davant del líder, els joves entrenats per Ulisses Gómez van avançar-se en el marcador als dos minuts de joci van fer que els barcelonins anessin a remolc durant bona estona del matx; a la segona part, i tot i el 15 a 10 favorable, Gòtics va començar a trepitjar fort la meitat del camp local, arribant amb perill i encarant una darrera fase del matx emocionant on, un assaig amb transformació per part dels de la Foixarda, els va servir per endur-se la victòria de la Sínia Batadet.

S14

RC TORROELLA DE MONTGRÍ 22 – SELVNG 22

Especial era el partit dels alevins a Torroella de diumenge: s'enfrontaven els dos equips que lideraven la classificació i el matx no va deixar ningú indiferent. Amb alt grau d'intensitat, els locals van avançar-se en el marcador amb un assaig abans del quart d'hora, al qual sumaren una segona marca a la mitja hora; si bé els de blau cel arrencaren cinc punts quasi immediatament, un tercer assaig local deixava un 15 a 5 al descans. A la represa, els vilanovins atacaren la zona contrària i van capgirar el marcador però, en els darrers minuts, un assaig amb transformació va permetre la igualada local i l'empat al capdavant de la classificació entre ambdós equips.

ESCOLA DE RUGBY (s6, s8, s10 i s12)

Nova jornada d'Escoles, aquest cop a Vilanova i la Geltrú amb el club com a amfitrió i rebent clubs com el RC Gòtics, RC l'Hospitalet, RC Esparreguera o Nova Olivella. En línies generals, molt bona continuïtat i actitud en tots els equips del Club, destacant una progressió ascendent en la jornada a mesura que passaven els partits i una excel·lent jornada on, un cop més, cal agrair la tasca de suport de mares i pares, així com de delegats.