HOQUEI PATINS

La setena jornada de la Primera Divisió comença a aclarir les coses

Llorenç Mateo 09-11-2003 20:05 Lectures 93

Arxivat a:

La setena jornada de la Primera Nacional, no ha portat cap resultat fora del normal, i ja es van perfilant els aspirants tant a l’ ascens com a la pèrdua de categoria.

Entre els que aspiren a l’ ascens el Vigo , va derrotar àmpliament al RST Magdalena en partit avançat per un clar 8 a 0, L’ Alcodiam alacantí segueix en el grupet de dalt guanyant al centro Asturiano per 2 a 0, després d’ una polèmica derrota en el seu partit ajornat contra el Maçanet per un a zero. El Mataró també va tancar amb golejada , per 9 a 0, el seu partit enfront un GEiEG que no aixeca cap.

Dins d’ aquest grup d’ aspirants el Maçanet, després de la victòria en el partit ajornat, va empatar a casa seva contra el Macarena, el Cerdanyola va guanyar per la mínima al filial del Liceo – el CEE.

El Vilafranca ha saldat la temuda visita a la pista de l’ Areces amb un bon empat a quatre gols. Els asturians sembla que després d’ un inici espectacular han anat perdent gas.

El darrer partit a comentar el Reus Ploms va guanyar el seu segon partit, aquest cop, davant el cuer de la classificació l’ Agro Corunya.


ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres