HOQUEI PATINS

La setena jornada de la Primera Divisió comença a aclarir les coses

Llorenç Mateo 09-11-2003 20:05 Lectures 108

Arxivat a:

La setena jornada de la Primera Nacional, no ha portat cap resultat fora del normal, i ja es van perfilant els aspirants tant a l’ ascens com a la pèrdua de categoria.

Entre els que aspiren a l’ ascens el Vigo , va derrotar àmpliament al RST Magdalena en partit avançat per un clar 8 a 0, L’ Alcodiam alacantí segueix en el grupet de dalt guanyant al centro Asturiano per 2 a 0, després d’ una polèmica derrota en el seu partit ajornat contra el Maçanet per un a zero. El Mataró també va tancar amb golejada , per 9 a 0, el seu partit enfront un GEiEG que no aixeca cap.

Dins d’ aquest grup d’ aspirants el Maçanet, després de la victòria en el partit ajornat, va empatar a casa seva contra el Macarena, el Cerdanyola va guanyar per la mínima al filial del Liceo – el CEE.

El Vilafranca ha saldat la temuda visita a la pista de l’ Areces amb un bon empat a quatre gols. Els asturians sembla que després d’ un inici espectacular han anat perdent gas.

El darrer partit a comentar el Reus Ploms va guanyar el seu segon partit, aquest cop, davant el cuer de la classificació l’ Agro Corunya.


ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No