Rugbi

Difícil partit pel sènior del SEL Vilanova

Imatge d'arxiu. Eix

S14 SELVNG 29 – GEiEG 12

Bo i disputat partit el protagonitzat per ambdós equips dissabte a la Sínia Batadet, en la semifinal de tercera catalana de la categoria. Els gironins van avançar-se en el marcador gràcies a un assaig amb transformació, però els joves entrenats per Monedero-Arrufat-Santos van capgirar el marcador abans del descans (14-7). A la represa, una nova marca acostaria de nou els gironins als de blau cel, però els joves de blau cel van saber imposar el seu joc i sumaren tres marques que els permeten encarar la final de la categoria que es disputarà el 21 d’abril amb el RC Torroella.

CEU 38 – S16 SELVNG 31

Derrota de nou ajustada dels s16, aquest cop enfront del CEU tot recuperant el partit que el cap de setmana passat no es va poder jugar per mal estat de les pistes universitàries. Tot i que els imposar-se durant el primer temps (22-5), a la represa els joves entrenats per Ulises Soler van fer valer el seu orgull i van anar retallant la diferència en el marcador, quedant a una passa de capgirar el marcador.

Sènior Masculí SELVNG 20 – RC Manresa 48

El sènior masculí del Club rebia diumenge passat, com a local, el RC Manresa en la semifinal de tercera catalana. Un partit que es preveia complex, com així va ser, i intens. Els primers quaranta minuts van ser un estira-i-arronsa en el marcador, amb els locals avançant-se en el marcador gràcies a una penalitat transformada i amb un 10 a 14 igualat al descans. A la represa, però, la major banqueta manresana i la seva lectura del partit els van permetre imposar-se, aconseguint d’aquesta manera el passi a la final on s’enfrontaran al RC Begues, vencedor de l’altra semifinal de la categoria.