Gimnàstica

Cap de setmana rodó pel CG Vilanova – La Fundació

Els gimnastes del Club Gimnàstica Vilanova - Fundació. Eix

Durant el cap de setmana els/les gimnastes del C.G. Vilanova han participat en tres competicions de diferents categories i nivells obtenint 7 podis en total.

Els nois de masculina han participat a la 2a. Fase de la Copa de Catalunya GAM que es va celebrar a Olot aconseguint els següents resultats:

En categoria P2 Jan Humà obté la 2a plaça i Edgar Angel queda a portes del podi amb la 4a posició.

En categoria N2 Oriol Garcia aconsegueix la 3a posició i Rubén Pecellín es classifica 15è a la general.

En categoria P4 Marçal Rioja és 9è i David Planas 30è a la seva primera competició de la temporada fent un molt bon paper.

Les noies de l'equip Infantil i Cadet van participar a la 6a Jornada Comarcal de Gimnàstica Artística Escolar celebrada a Martorell on Aina Yang en categoria Cadet aconsegueix la 2a posició i en categoria infantil Alba Doblas, Beatriz Estruga, Laura Otto i Georgina Pavón es classifiquen en 4a posició per equips.

Finalment les noies en categoria Base 5 i 6 GAF van participar al XI Trofeu Gim Vila-Real celebrat per Clubs a nivell nacional.

En Base 5 Aina Ballester va obtenir la 2a posició a paral·leles i Marta Guillen la 2a posició a Salt.

En Base 6 Emma Hernández va fer dos podis, 1a posició en Barra i 2a posició en Terra.

També van participar Noa Membrive, Savannah Gebhart, Daniela Garcia i Ivet López obtenint bons resultats a la classificació general.