El Surtidor-SFA suma una nova victòria a casa

Les noies de Vicky Marcos s’enduen un triomf basat en la defensa

Bàsquet Samà Vilanova - Reus Deportiu. Sílvia Díaz

El Surtidor Bàsquet Samà Vilanova 60 - Reus Deportiu 32

Nova victòria de les noies de Vicky Marcos a casa, aquest cop contra el Reus Deportiu, un equip de la part baixa de la classificació però molt incòmode, on a l'anada només es va guanyar de 2 punts.

Inici de partit nefast de cara a cistella, anotant únicament un sol punt en quatre minuts de joc. Malgrat això, el treball defensiu impedia que les reusenques anotessin amb facilitat i així, en el moment que es va millorar l'encert, es va agafar la davantera en el marcador. En finalitzar el primer període el lluminós reflectia un escarransit 8-6.

A partir del segon període, les vilanovines van aconseguir anotar amb més facilitat i seguir amb un bon treball defensiu, distanciant-se a poc a poc en el marcador. Al descans s'arribava amb 14 punts a favor.

A la represa va tornar a ser difícil anotar, la bona dinàmica defensiva permetia mantenir les diferències, fins que en el darrer període, va tornar a aparèixer l'encert i salvar novament una victòria. La 3a consecutiva i seguir mirant a la classificació amb tranquil·litat.

El proper cap de setmana, desplaçament dissabte a la pista del SESE, equip que es troba en un gran moment de forma.

Jugadors: Marta, Judith, Anna, Anabel, Vinyet, Laura, Elena, Marina, Xenia

Parcials: 8-6, 16-4 (24-10), 11-9 (35-19), 25-13 (60-32)