El Patí Vilafranca guanya al Tordera i mira amunt

Mauro Giuliani defensat per Marc Figa, va fer un gol en el seu debut davant la seva afició. Dídac Berlanga

CP Vilafranca 4 - Tordera 1

El Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi, va guanyar al Tordera en un partit complicat pels de l’Alt Penedès que ha sabut donar el millor de si mateix, amb un gran joc d’atac i molta concentració en defensa i un encertadíssim David Arellano que aturava totes les boles que se li acostaven.

Si analitzem el partit, cal dir, que les coses van començar malament pels vilafranquins, ja que en el minut 8 de partit, els àrbitres van mostrar una discutida targeta blava a Marc Vázquez, per un caiguda d’un jugador del Tordera al lateral de l’àrea. Per sort vilafranquina, el llançament de la falta directa, va anar al travesser, i l’empat a zero es va continuar mantenint. Francesc Bargalló va donar entrada a Mauro Giuliani, un cop passats els dos minuts d’inferioritat numèrica, i va ser el mateix Mauro qui, amb una jugada personal va establir el 1 a 0 mitjançant un xut ras des de la frontal de l’àrea, que es va escolar per sota les cames del porter sadurninenc, Oriol Xaus. El Cafès Novell, arribava amb perill a la porteria visitant, i això va incomodar al tècnic torderenc que va demanar temps mort per posicionar als seus jugadors. Els vilafranquins després del temps mort van partir uns moments d’angoixa, però els van saber superar i am l’empat a zero es va arribar al descans.

A la repesa, i en el minut 1, els àrbitres van xiular penal en contra el Patí, però el xut dels torderencs va sortir fora. En el minut cinc, una gran triangulació entre Lluis Ferrer, Marc Vázquez i Enric Martí va acabar amb la bola a la base del pal de la porteria d’Oriol Xaus, el rebot va anar a parar als torderencs, que en la contra van fer l’empat a 1. Dos minuts després els àrbitres xiulaven penal a favor dels de la Capital del Vi, i on a més ensenyaven targeta blava al porter visitant, Xaus. L’encarregat de fer el llançament, va ser Lluis Ferrer, que va transformar la pena màxima. Tant sols tres minuts més tard, els vilafranquins, ampliaven distàncies en el marcador, mitjançant Carles Rodríguez, fent el 3 a 1 des de la frontal de l’àrea. En el minut 14, Marc Figa per part visitant veia targeta blava, on la posterior falta directa, xutada per Carles Rodríguez, a va aturar el porter del Tordera. Amb el joc elèctric a la pista, un minut després, els àrbitres tornaven a xiular un penal en contra al Patí, però un encertat Arellano, aturava el llançament. En el minut 18, els visitants van tenir a les seves mans una altra falta directa, ja que els àrbitres van ensenyar una targeta blava a Mauro Giuliani. El llançament de la falta, la va aturar un inspirat Arellano. Quan tot semblava que acabaria així, una contra del Patí, entre Enric Martí i Lluis Ferrer, feia que aquest últim enviés la bola al fons de la xarxa de la porteria del Tordera i posés el definitiu 4 a 1 en el marcador.

Ara els vilafranquins es col·loquen en vuitena posició a quatre punts de l’ascens i a quatre del descens, a manca de 12 punts per disputar.

La propera setmana, els vilafranquins, visiten la pista del Sant Cugat, un partit difícil, en una pista molt complicada, però on els vilafranquins, voldran mantenir, el seu bon joc.

CP VILAFRANCA: Arellano, Ferrer (2), A.Rodríguez, Martí i Vázquez -cinc inicial- Giuliani (1), C. Rodríguez (1), March i Salvadó.

CP TORDERA: Xaus, Aguirre, Cuervo, Canet i Figa -cinc inicial- Parra, Garcia, Teixidó, Martos i Clos.

El pre-benjamí iniciació es fa la foto amb el 1r equip

L’equip de pre-benjamí iniciació del CP Vilafranca, va ser el protagonista abans del començament del partit entre el CP Vilafranca i el CP Tordera, ja que els jugadors entrenats per Jordi Busquets es van fer la fotografia amb els jugadors del primer equip de l’entitat. Cal recordar que l’equip de pre-benjamí iniciació s’ha classificat pel Campionat de Barcelona i està integrat pels jugadors: Max Ros (porter), èric Lorenzo, Pol Sáez, Roger Lara, Nil Montesinos, Marc Fernández i Jordi Nadal.