Victòria del CB Sitges contra el Sant Quirze

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – grup 02- jornada 24a.

Bàsquet Sitges “A”   70 - St Quirze Basquet Club   64

Just abans de l’inici del partit rebíem la mala notícia de la mort de l’expresident del  Club Bàsquet Sitges, Pere Vilanova i Claret, que va ser president de l’entitat en l’anterior  etapa, sent clau per la consolidació de l’entitat i del bàsquet formatiu, descansi en pau.

Després del respectuós minut de silenci, comença el partit amb un Sitges fluix en defensa i desencertat en atac, anotant solament 10 punts i rebent–ne 20. En el segon quart millora en l’aspecte ofensiu amb més encert però una autèntica relaxació defensiva feia que el St. Quirze assolís un màxim avantatge de 15 punts, al minut cinc del segon quart 19-34. Es repeteix la història de sempre, temps mort local, retrets i esbroncada general que semblava que funcionaria i més després dels dos triples de Josep (17 punts al final del partit) però es marxa als vestidors perdent de 12 punts, 33-45. Davant d’un rival directe per fugir de la promoció per la permanència, el Sitges havia guanyat a domicili els del Vallès, 83-89.

En el tercer quart començaren a predominar les defenses sobre els atacs i per fi els locals aconseguien guanyar el quart, 15-12, tot i que no retallaren massa la diferència ja que els visitants seguien davant en el marcador, 48-57. Entrant en el darrer quart els del Garraf farien la millor defensa del partit deixant els de St. Quirze amb només 7 punts anotats, solament dos en joc, i la resta de tirs lliures dels que també en fallaren cinc, el 50% i una de les claus de la victòria local. Per la seva banda els jugadors de Piñero tingueren el millor quart anotador, 22 punts, amb un Nacho Velasco que lideraria el seu equip assolint l’empat a 61 al minut set del darrer quart amb un triple seu i sent el màxim anotador de l’equip amb 19 punts, resultat final 70-64.

La classificació està molt ajustada a manca de dues jornades. De la sisena posició a la dotzena hi ha només dos victòries de diferència. La propera setmana desplaçament a Girona per jugar dissabte a la tarda a les 18:45 hores a la pista del CEB Girona Citylift, un dels equips implicats en aquestes posicions.

Alvin 2, Roger P, Adrià 2, Manel 6, Roger S., Elias 4, Mauro, Josep 17,  Seth 12, Nacho  19, Omar 8, Otto i Angel.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover    Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials  12-20  21-25  15-12  22-7