Reacció i victòria

Les noies de Vicky Marcos se sobreposen a un mal inici i sumen la 4a consecutiva

SESE 63 – El Surtidor Bàsquet Samà Vilanova 73. Eix

Dissabte les noies d'El Surtidor SFA es desplaçaven a la pista del SESE, equip que està protagonitzant una gran segona volta, anotant molts punts i guanyant amb contundència els rivals. Calia doncs, seguir en la bona dinàmica de les últimes setmanes i competir 40 minuts en una pista complicadíssima.

Inici de partit fluix, on les locals van trobar masses facilitats per anotar, tant exteriorment com interiorment, a causa de la mala defensa samista. Finalitzava el primer període 23-11. A l'inici del segon quart, millor posada en escena. L'atac era més fluid i la defensa va posar-se les piles, alternant individual i zona. A poc a poc es van anar retallant distàncies, i s'arribava al descans solament 4 punts per sota en el marcador (33-29).

Tot i la mala posada en escena, la millora defensiva havia permès recuperar-se lentament i retallar distàncies. Calia seguir en aquella dinàmica i estar concentrades els 20 minuts restants.

El tercer període va ser un intercanvi de cistelles, amb les barcelonines per davant i les vilanovines lluitant per reduir diferències. Parcial igualat i tot per decidir quan faltaven 10 minuts.

L'últim període va ser la demostració del bon moment de l'equip. Parcial de sortida de 0-15 per posar-se per davant en el marcador per primera vegada en tot el partit. L'equip va saber mantenir el cap fred en les diferents situacions proposades per les blaves i sumant en gairebé tots els atacs. Això va permetre a les noies d'El Surtidor SFA sumar una nova victòria, la 4a consecutiva i la 14a de la temporada, per seguir respirant tranquil·les una setmana més i deixar la permanència a tocar.

Setmana vinent, a casa, partit contra el Depimes Escola Pia Àguiles, equip farcit d'exjugadores de copa que posarà a prova la dinàmica de l'equip.

Dissabte 28 a les 18.00 h, us esperem al Pavelló Isaac Gálvez perquè doneu suport a l'equip!

Jugadors: Marta, Judith, Anna, Carla, Anabel, Vinyet, Laura, Elena, Marina, Xenia, Laura Jr

Parcials: 23-11, 10-18 (33-29), 18-18 (51-47), 12-26 (63-73)