Natació

El masculí del CN Vilanova aconsegueix el tercer lloc per equips al Campionat d'Espanya de fons

El masculí del CN Vilanova . Eix

Els cinc nedadors del Club Natació Vilanova participants en el I CAMPIONAT D´ESPANYA "OPEN" DE FONS MÀSTERS que es va celebrar entre els dies 20-22 d´Abril a Cadis han aconseguit un total de 7 medalles i un bon nombre de nous rècords socials del club en piscina de 50 m.

Joaquin Romacho ha estat Campió d´Espanya a les proves de 800, 1500 i 3000 m lliures amb 2 rècords d’Espanya en les proves de 1500 m lliures i 3000 m lliures que alhora suposen nous rècords de Catalunya.

Luís San Martín en la cat 30+ va igualar en nº de metalls al seu company amb dos ors i un argent també amb tres en les mateixes proves i aconseguint el rècord de Catalunya a la prova de 3000 m.

Francisco José Herrera va aconseguir el bronze en la cat 35+ de la prova de 1500 m lliures i els 4ts llocs en els 800 i 3000 m lliures.

Van completar la expedició Alex Vera i Carlos Bujalance que van contribuir amb els punts aconseguits al tercer lloc del podi per equips en categoria masculina darrera del C.D. Jerez Máster i C.N. Cadis que nedaven a casa. Un podí que abans del campionat ningú hi comptava.