5a victòria consecutiva i la permanència a tocar

Les noies de Vicky Marcos protagonitzen un gran inici de partit i segueixen sumant

CB Samà - Aguiles. Eix

EL SURTIDOR BÀSQUET SAMÀ VILANOVA 60 – DEPIMES ESCOLA PIA AGUILES 46

El passat dissabte les noies d'El Surtidor SFA rebien la visita d'un rival molt complicat, format per jugadores veteranes amb experiència a copa, amb la intenció de seguir sumant i segellar la permanència al més aviat possible.

Inici de partit immillorable, amb una defensa fregant la perfecció i en atac llegint les millors opcions per poder anotar. En finalitzar el primer període es disposaven de 10 punts a favor. Al segon quart el partit es va començar a travar, on els dos equips els costava anotar gràcies a les defenses, però tot i les dificultats marxava al descans 32-19.

L'inici de tercer període va ser determinant, un parcial de 12-0 en vuit minuts de joc va impulsar a les vilanovines a dominar el marcador per rendes superiors als 20 punts. A partir d'aquest moment i fins a finalitzar el partit, intercanvi de cistelles entre els dos equips i finalment victòria per a les vermelles, que a més aconseguien fer-se amb l'average particular contra les igualadines.

A falta de tres jornades per finalitzar la competició, El Surtidor SFA presenta un balanç de 15-12 i es troba dues victòries per sobre de les posicions de fases de permanència. Així doncs, si els resultats acompanyen, la setmana vinent es podria segellar la continuïtat a la categoria una temporada més. Caldrà però, guanyar a casa del Cervera, equip que es juga evitar el descens directe. De ben segur que serà un desplaçament molt difícil i l'equip haurà d'estar 40 minuts concentrats per emportar-se la victòria.

Jugadors: Marta, Judith, Anna, Anabel, Vinyet, Laura, Elena, Marina, Xenia, Laura Jr

Parcials: 19-9, 13-10 (33-29), 13-9 (51-47), 15-18 (63-73)