Gimnàstica

El CG Vilanova - La Fundació guanya 8 medalles

El passat 13 de Maig 2018 a Salt es va celebrar la Final Base GAF

CG Vilanova Vilanova i la Geltrú 16-05-2018 11:05 Lectures 265
Medallistes de la final Base GAF. Eix

Medallistes de la final Base GAF. Eix

El C.G. Vilanova participava amb 5 gimnastes de les catagories B1P-G i B2P-G, totes han aconseguit mínim una medalla, un gran èxit per aquest equip de gimnastes entrenades per la Lidia Castillejo.

En categoria B1P, la Kate Serrano aconsegueix la 2a posició en Paral·leles i la Júlia González la 3a plaça en Terra a la classificació individual per aparells.

En categoria B1G, la Júlia Margalef es fà amb la 3a posició en Terra a la classificació individual per aparells.

En categoria B2G, la Salwa Salami obté la 2a posició en Terra a la classificació individual per aparells.

En categoria B2P, l' Alba González aconsegueix 4 medalles. Es proclama campiona absoluta a la classificació individual general i en la classificació individual per aparells obté la 1a posició en Paral·leles, la 2a posició en Terra i la 3a posició en Barra.

Cal destacar la trajectoria d'aquestes gimnastes i els èxits obtinguts durant tota la temporada que es culmina amb les medalles d'aquesta Final però també amb la classificació pel CAMPIONAT DE CATALUNYA que es celebrarà a finals de Juny.

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent