Gimnàstica

El CG Vilanova - La Fundació guanya 8 medalles

El passat 13 de Maig 2018 a Salt es va celebrar la Final Base GAF

CG Vilanova Vilanova i la Geltrú 16-05-2018 11:05 Lectures 505
Medallistes de la final Base GAF. Eix

Medallistes de la final Base GAF. Eix

El C.G. Vilanova participava amb 5 gimnastes de les catagories B1P-G i B2P-G, totes han aconseguit mínim una medalla, un gran èxit per aquest equip de gimnastes entrenades per la Lidia Castillejo.

En categoria B1P, la Kate Serrano aconsegueix la 2a posició en Paral·leles i la Júlia González la 3a plaça en Terra a la classificació individual per aparells.

En categoria B1G, la Júlia Margalef es fà amb la 3a posició en Terra a la classificació individual per aparells.

En categoria B2G, la Salwa Salami obté la 2a posició en Terra a la classificació individual per aparells.

En categoria B2P, l' Alba González aconsegueix 4 medalles. Es proclama campiona absoluta a la classificació individual general i en la classificació individual per aparells obté la 1a posició en Paral·leles, la 2a posició en Terra i la 3a posició en Barra.

Cal destacar la trajectoria d'aquestes gimnastes i els èxits obtinguts durant tota la temporada que es culmina amb les medalles d'aquesta Final però també amb la classificació pel CAMPIONAT DE CATALUNYA que es celebrarà a finals de Juny.

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament