El CNB Vilanova s'emporta el duel amb el Vilabasquet

Vilabasquet - CNB Vilanova. Eix

Vilabasquet 45 - CNB Vilanova 72

El sènior vilanoví es desplaçava diumenge a la tarda a Vilafranca per disputar el darrer partit de la fase regular. Els grocs campions, els locals amb la segona plaça a la butxaca, partit doncs sense cap incidència a la classificació, entre els dos millors equips de la lliga.

Sortida vilanovina amb Lluís, Nil, Navarro, Burcet i Rubèn. Ben aviat es va veure que els grocs es prenien molt seriosament el partit. L'entitat dels jugadors vilafranquins va motivar els del Garraf. Una defensa intensíssima, transicions ràpides i un encert en el tir exterior espectacular va sorprendre i superar els locals. Cinc triples al quart i una esmaixada, per fi, de Burcet contribuïen a un 5-28 a la fi dels primers deu minuts. Quart gairebé perfecte. Rotacions, tothom en estat de gràcia.
El Vilabasquet va augmentar la seva implicació i agressivitat defensiva, però quan els grocs es deixen anar juguen a un ritme difícil de seguir. Quatre triples al quart, els del Penedès no son capaços de parar l'allau. Mitja part i 19-43.

Al tercer quart el poderós joc interior vilafranquí va dominar el partir, però no fàcilment, de fet set dels dotze punts del període son des de la línia de tirs lliures. Els interiors grocs van plantar cara a jugadors que han jugat, i que encara podrien fer-ho, a categories molt més altes. Parcial de 12-12, i es manté la diferència abans d'encarar els darrers deu minuts.

No hi ha relaxació, els grocs no estan disposats a deixar que l'equip rival entri al partit. I així ho fan, guanyen el darrer quart de la fase regular, i deixen un marcador final de 45-72, i recordem, davant d'un equip potent, davant del segon classificat. Possiblement dels millor partits de l'equip aquesta temporada, per arrodonir un gran
any.

Ara toca gaudir del premi, el grocs rebran el CB Sant Boi B dissabte a les 18:00 a l'Isaac Gálvez, en l'anada de la primera eliminatòria de les fases de campions de la territorial barcelonina.

CNBVILANOVA : SUGRI (8), NAVARRO (5), NIL (7), LLUÍS (10), RUBEN (5), JAVI , BURCET (11), ALEIX (9), CARLOS (2), ALEX (13), JORDI (3) I MIKI (2)