Ok Lliga masculina

El Vendrell guanya 3 a 2 el Palafrugell

CE Vendrell - CH Palafrugell . Eix

El CE Vendrell va guanyar 3 a 2 el Palafrugell en el partit corresponent a la jornada 29 de l'OK Lliga i se situa en vuitena posició, dins dels llocs de la classificació a la Cers.

A la primera part, el Vendrell va tenir nombroses oportunitats per marcar, però el porter Marc Panella i els pals ho van impedir. Fins i tot, Cristian Rodríguez va disposar d'un penal i no va fer gol. Finalment, al minut 23, Eloi Mitjans va inaugurar el marcador i amb l'1 a 0 es va arribar al descans. A la segona part, les jugades a pilota aturada van ser decisives. Al minut 42, el Palafrugell, amb inferiorietat per una targeta blava a Rubén Ruiz, va marcar de penal amb execució de Guillem Ribot. I a tres minuts per al final, Cristian Rodríguez va posar un 3 a 1 al marcador transformant una falta directa, per la falta 15 de l'equip visitant, i un penal. Però el Palafrugell no es va rendir i, tot i que no s'hi jugava res, va anar a l'atac i, a mig minut per finalitzar el partit, Rubén Ruiz va fer el 3 a 2. Amb emoció fins al final, el resultat ja no es va moure i el Vendrell va acabar sumant els tres punts.

El proper diumenge 27 de maig, a les 18 h, el CE Vendrell jugarà l'últim partit de la temporada a Girona, jornada en què es decidirà la classificació a la Cers.

CE VENDRELL (3): Gerard Camps (p), Jordi Ferrer, Marc Navarro, Eloi Mitjans i Iker Casado - cinc inicial –, Cristian Rodríguez, Roger Rocasalbas, Edu Fernández, Joan Lluís Mudarra i Pol Ferrer (p).

MATÓ CH PALAFRUGELL (2): Marc Panella(p), Guillem Ribot, Xavier Aldrich, Gerard Pujol i Rubén Ruiz - cinc inicial –, David Carles, Marc Brugué i Pere Romero (p).

Gols: 1-0 (23') Eloi Mitjans; 1-1 (42') Guillem Ribot, de penal;  2-1 (47') Cristian Rodríguez, de falta directa; 3-1 (47') Cristian Rodríguez, de penal, i 3-2 (49') Rubén Ruiz.

Àrbitres: López i León.

Targetes: blava a Rubén Ruiz (41').