El Patí empata contra el Shum en un partit renyit

Mauro Giuliani passant per darrera de la porteria del Shum. Dídac Berlanga

Ahir al vespre el Cafès Novell CP Vilafranca va jugar l’últim partit de la temporada a casa, i ho va fer amb un resultat final d’empat a 2 i contra el Shum Maçanet, un molt bon equip, amb bons jugadors que ha estat tota la temporada a mitja taula.

L’inici del partit va ser del equip gironí, ja que van dominar els minuts inicials amb xuts de fora l’àrea de Ferran Garcia. El Patí, a mica en mica, anava entrant al partit. En el minut 9 els arbitres van ensenyar blava a Jordi Rodríguez per donar un cop d’stick a Marc Vàzquez quan anava a rematar a porta, l’encarregat de fer el llançament va ser el mateix jugador, però el seu xut el va aturar Cantarero. El míster vilafranquí, Francesc Bargalló va donar entrada a Mauro Giuliani per donar més verticalitat i més possessió de bola, i ho va aconseguir, van ser els millors moments de Patí, on va destacar una contra d’Àngel Rodríguez i els xuts de mitja distància de Carles Rodríguez. Però ha estat l’equip gironí que en una contra molt ben portada per Gabriel Villares ha fet pujar el 0-1 al marcador. En el minut 22, el Shum va tenir una falta directa al seu favor, que va llançar Victor Crespo, però un encertat Arellano la va aturar. Amb aquest resultat va finalitzar la primera part.

A la represa el Patí Vilafranca va sortir a per totes, en busca de la victòria, i de seguida s’ha vist un altre joc del Patí més directe i elèctric, les primeres ocasions han estat per Enric Martí i Lluis Ferrer, que des de dins l’àrea han fet lluir al porter visitant. I quan millor estava jugant els vilafranquins, Victor Crespo ha robat una bola a mitja pista i s’ha plantat davant d’Arellano i per dalt a marcat el 0-2. El Vilafranca no s’ha rendit, i en la jugada següent, el pitxitxi vilafranquí, Lluis Ferrer, rematava amb sotilesa una assistència d’Enric Martí per fer el 1-2. I un minut desprès Carles Rodríguez tenia l’oportunitat de penal d’empatar el partit i no ho va desaprofitar, rematant per baix, era el 2-2. El Patí ha arribat a les 10 faltes l’encarregat de fer el llançament va ser Ferran Garcia, que va estavellar la bola al travesser de la porteria vilafranquina, en aquest tram final del partit, el Patí va tenir força ocasions a la porteria gironina, i també un penal llançat per Carles Rodríguez que va aturar el porter i una falta directa que va llançar Mauro Giuliani que va anar a la creueta de la porteria defensada per Cantarero. En els últims instants de partit el cos tècnic local va optar per jugar amb cinc jugadors de pista, buscant el gol de la victòria però la bola no va entrar, amb aquest resultat d’empat a dos es va acabar el partit.

Ara el CP Vilafranca ja no té opció d’aspirar a l’ascens i jugarà la temporada vinent a Primera Nacional. El Patí s’acomiadarà de la lliga a la pista del Alpicat equip que es jugarà en aquest partit, no baixar de categoria el partit començarà a les 8 del vespre i es podrà escoltar per Radio Vilafranca amb la locució de Jaume Bové.

CP Vilafranca: Arellano, Vàzquez, Àngel Rodríguez, Martí i Ferrer(1) – cinc inicial – March, Carles Rodriguez(1) i Giuliani

Shum Maçanet: Cantarero, Rodríguez, Garcia, Crespo(1) i Presas – cinc inicial – Villares (1), Font