Èxit del Prebenjamí Iniciació, que ha quedat segon classificat de Bacelona

Presentació dels equips abans de la final. FCP

L’equip del Pre-benjamí Iniciació, ha jugat a Tordera el Campionat de Barcelona de la categoria i ha quedat segon classificat.

Els vilafranquins han quedat primers de grup de la lligueta inicial, derrotant a l’Horta i al Sant Josep pel resultat de 3 a 1. En els encreuaments per accedir a la final, s’han enfrontat a l’amfitrió Tordera, i també han guanyat per 3 a 2 a la pròrroga, plantant-se a la final davant el Mataró. El partit ha estat renyit, ja que han quedat 2 a1 en un partit molt emocionant, on els jugadors vilafranquins s’han quedat a les portes de guanyar el seu primer Campionat. De totes maneres, l’experiència i l’èxit de quedar segons, nigú els hi treu als més menuts federats del Patí.

L'equip del Benjamí A, obté l'onzè lloc al Campionat de Catalunya

L’equip Benjamí A del CP Vilafranca ha disputat el Campionat de Catalunya de la categoria a Bigues i Riells, on ha quedat el millor onzè equip de la categoria. En la lligueta, els vilafranquins, van jugar davant el Juneda on van treure un empat i amb el Girona A, van perdre. En els encreuaments van perdre contra el Vendrell per un ajustat 0 a 1, i en la lluita per l’onzè lloc, han guanyat al Mollerussa per 2 a 1.

Cara i creu dels juvenils en les eliminatòries de la Copa Federació

El Juvenil A i el juvenil C, han jugat les seves eliminatòries de la Copa Federació, amb anada i tornada aquest cap de setmana. L’equip A, jugava conta l’horta, on en el partit d’anada a Vilafranca jugava a casa i guanyava per un ajustat 6 a 5, mentre que la tornada, el resultat ha estat d’empat a 3 i els vilafranquins han passat la ronda i ara s'enfrontaran al Sant Feliu.

Per la seva banda, l’equip C, ha caigut davant el CP Congrés, a l’anada disputada a Vilafranca, el resultat va ser d’empat a 2, mentre que la tornada jugada a Barcelona, els de la ciutat comtal s’han imposat per 4 a 1, deixant fora els vilafranquins.

El Patí tanca la lliga amb derrota en un partit de tràmit

Aquest dissabte el Pati Vilafranca, va tancar la lliga fora de casa a una de les pistes més complicades del Campionat, i és que la pista de l’Alpicat, és de parquet flotant, on la majoria d’equips no estan acostumats a jugar i a més l’ambient és molt ensordidor.

El Patí va començar el partit amb el domini de la bola, i va fer posar nerviosos als lleidatans que es jugaven el descens, i el seu entrenador va demanar temps mort per intentar tranquil·litzar els seus homes. El tècnic vilafranquí, sense pressió va fer una rotació llarga de banqueta, on van intervenir tots els seus jugadors. D’aquesta manera el Patí profunditzava molt les seves jugades d’atac, i en defensa estava ben posat, i el porter vilafranquí Miquel Quintana aturava tot el que li arribava. Poc a poc, sense la pressió de no jugar-s’hi res per part dels vilafranquins es van relaxar i els alpicatins es van començar a créixer i a manca de 4 i 2 minuts pel final de la primera part i van posar el 2 a 0 en el marcador amb dos xuts llunyans. L’Alpicat encara hagués pogut ampliar les diferències, però el porter vilafranquí Quintana va parar una falta directa. Amb aquest marcador es va acabar la 1ª part.

A la represa, el Vilafranca semblava que volia remuntar, però el joc brusc de l’Alpicat i passades errades, van fer que el Patí no hi pogués fer més. En el minut 12, una bola fàcil dins l’àrea, la va desviar un jugador vilafranquí i la bola va entrar posant el 3 a 0 en el marcador, un autèntic gol de mala sort. Amb aquest resultat l’Alpicat ja veia clara la seva permanència a la 1ª Divisió. A més els àrbitres van xiular la desena falta dels vilafranquins, l’Alpicat tenia una nova oportunitat per sentenciar el partit, però un encertat Quintana aturava el llançament. Quedaven 10 minuts, i l’Alpicat anava a per totes, i a manca de 2 minuts va fer el quart i definitiu gol. Encara, però va tenir una tercera falta directa, que de nou, Miquel Quintana es va lluir i va aturar la falta. Amb aquest resultat, el Patí es va acomiadar de la lliga.

HC ALPICAT: Casals, J.R. Serret, Peralta, Ballestero, Piñol –cinc inicial– M.Serret, Zilken, Alsina i Franci

CP VILAFRANCA: Arellano, Martí, A. Rodríguez, Ferrer i Vázquez –cinc inicial- C. Rodríguez, Giuliani, Salvadó i March.