MOTOR

L’equip de motociclisme penedescenc Bruno Performance es proclama Campió del Món de Resistència

Bruno Performance porta una trajectòria esportiva de més de 40 anys

Redacció Santa Margarida i els Monjos 01-08-2018 20:07 Lectures 3244

L’ equip  de motociclisme  Penedescenc  Bruno Performance amb seu a Santa Margarida i Els Monjos,  sota el nom de F.C.C TSR Honda France  i defensant els colors de la fábrica Japonesa Honda,  es va proclamar el passat cap de semana  28/29 Juliol, Campions del Món de Resistència,  on es celebrava  l’última prova del Campionat a Suzuka ,Japó , en una any ple d’èxits per l’equip. La present temporada l’equip F.C.C. TSR Honda France ha aconseguit victories i podis en el campionat amb el nou model de moto Honda CBR1000RR SP2, mostrant així el seu altisim nivel, guanyant les mitiques 24H de Le Mans (frança) entre les mes importants. Gràcies a aquests bons resultats l’equip Honda tambe s’ha endut el campionat de fabricants.

El Campionat del Món de Resistència és un dels campionats de motociclisme més durs deguts a la duresa de les probes, ja que es celebren diverses curses de llarga durada , 24 hores i també de 8 hores. Unes probes extremes de gran desgast tant per les motos els pilots i els mecànics assistents.

Bruno Performance porta una trajectòria esportiva de més de 40 anys. Participant  i guanyant  curses i campionats internacionals de alt nivell,  pero aquesta és la primera vegada que l’equip es proclama campió del mon, aconseguint aixi un somni perseguit des de fa molt de temps.

Els darres anys  Honda Japó ha dipositat  en l’equip de Bruno Performance molta confiança pero al mateix temps molta responsabilitat, ja que no nomes participen en el Campionat del Mon de Resistencia sino que tambe están presents en els Campionats de Europa de Moto2, Red Bull Rookies Cup, on s’ocupen de asistir, entrenar i acompanyar en cada cursa a la cantera dels pilots asiàtics que acavaran, un cop adquireixin la experiencia i qualitat adecuada, participant al Campionat del Mon de velocitat. Aquets joves pilots asiàtics tutelats per l’equip de Bruno Performance,  resideixen al penedes tot l’any ja que el territori ofereix unes condicions òptimes per dur a terme entrenaments de qualitat,  i al mateix temps els hi permet estar a prop de molts circuits nacionals i europeus.

Segons declaracions de Llorenç Boggiano, el General Manager de l’equip Bruno Performance: “El Campionat del Món de Resistencia és un campionat molt dur pero al mateix temps molt emocionant, poder-hi  participar ja es un gran èxit per a nosaltres ja que en treiem moltes experiències que ens fan millorar en tots els aspectes.  Volem agrair a tota la gent que ha dipositat en nosaltres la confiança necesaria per poder arribar fins aquí i a les nostres families per la paciència que tenen, ja que la vida a les curses fa que estiguem molts dies fora de casa”. 

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament