Reacció victoriosa

L’equip sitgetà que juga el seu segon derbi comarcal consecutiu suma els tres primers punts en el dia dels primers minuts de la nova incorporació Xavi Aroca

UE Sitges – Penya Jove. Eix

UE Sitges 2 – Penya Jove 1

El Sitges es feia amb els tres punts en el seu debut al Municipal d’Aiguadolç davant la Penya Jove, l’equip de Victor Doñate guanya un partit en que reacciona quan pitjor ho tenia, perdent per 0 a 1 i amb un jugador menys degut a l’expulsió del seu porter, Ivan Vendrell, d’aquesta manera i jugant els seu millor futbol en la darrera mitja hora li dona la volta al matx, deixant sense premi a un Penya Jove que havia controlat tota la primera part causant molt bones sensacions, que va poder guanyar o empatar però que va acabar perdent.

Partit de dos parts diferenciades, les que van oferir els dos equips, una primera amb control visitant, tenim més arribada i fins i tot enviar una pilota al pal de la porta sitgetana donant més sensació de perill l’equip de Pitu Correas. I una segona en que els canvis realitzats pel tècnic del Sitges així com el poder de reacció li donava el seu fruit, la pel·lícula dels fets començava al minut 56 en una jugada en que la pilota se li escapa a Ivan Vendrell, el malson de la defensa sitgetana, el visitant Tete Henarejos molt murri es fa amb ella encarant el camí de gol agafat pel porter l’àrbitre no dubta xiulant penal,  mostrant la vermella directe al porter, Kodro no errava posant al seus per davant amb el 0 a 1. A partir d’aquí el Sitges que no havia estat gens fi tenint poca continuïtat al seu joc es transforma  totalment lligant la seves millors jugades, l’empat arribava en una internada de Javi Aroca per la banda, la seva assistència serveix per que Isaac Ximénez remati a gol al minut 63, va poder fer el segon la Penya Jove en un altre pilota guanyada per Tete tocant en un jugador local i anava al pal de la porta, ara de Xavi Garcia, al 75, tres minuts més tard en una jugada iniciada per Yago, un Geri activat posava el 2 a 1 i el triomf pel Sitges en un partit del tot disputat.

UE Sitges: Ivan Vendrell, Cardiel, Victor Navarro, (Isaac Ximénez 46) Marc Martínez (Yago Arenas 57) Xavi Rodríguez, Geri, Karim, Edgard Fontiveros, Albert Oliva (Xavi Garcia 57) Jano, (Jorge Ayala  46) Marc Navarro i (Javier Aroca 46).

Penya Jove: Ferran Andrés, Samir, (Puyo 80) Juan Ruiz, Roberto Vargas, Abdelilah el Habri, Joel Diaz, (Hèctor Chaparro 80) Tete, Kodro, Jan López, (Carlos Nagera 65) i Sergi Rory.

El Sitges juga el tercer derbi comarcal aquest dissabte en aquest cas al Bosc de Plaça per jugar davant el Ribes de Toni Salido, cinquè a la taula amb 7 punts, dues victòries, un empat i una derrota, la d’aquesta Setmana al camp del Montserrat Igualada.