Esclat esportiu

Fervor per Ronaldinho i Carles Puyol a Les Roquetes a la inauguració del Cruyff Court (VÍDEO)

La nova pista esportiva ha estat apadrinada pel brasiler Ronaldinho Gaúcho en un acte multitudinari on Carles Puyol ha fet gala d'un caràcter proper al públic

Redacció Sant Pere de Ribes 26-09-2018 21:54 Lectures 7187

Arxivat a:

Fervor per Ronaldinho i Carles Puyol a Les Roquetes a la inauguració del Cruyff Court . EIX

Fervor per Ronaldinho i Carles Puyol a Les Roquetes a la inauguració del Cruyff Court . EIX

La passió pel futbol i per dues de les estrelles més populars dels darrers anys al Barça, Ronaldinho i Carles Puyol, ha paralitzat aquesta tarda el nucli de Les Roquetes. Centenars de persones s'han aplegat a les noves pistes Cruyff Court, on s'ha inaugurat oficialment aquest equipament amb un acte participatiu i que ha permès a desenes d'escolars de Les Roquetes apropar-se i jugar un partit amb els dos populars futbolistes.

L’ex jugador del FC Barcelona Ronaldinho Gaúcho; el patró de la Fundació Cruyff i ex jugador del FC Barcelona Carles Puyol; l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido; la presidenta de la Fundació Cruyff, Susila Cruyff, i el vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, han inaugurat aquest dimecres a la tarda el Cruyff Court Les Roquetes per promoure l’esport entre els infants i joves de la localitat. A la inauguració també hi han assistit diferents membres de la família Cruyff, la directora de la Fundació Cruyff, Pati Roura, el director d’Àrea de Negoci de CaixaBank al Garraf, Oscar Díaz, i el director de Banca d’Institucions, Jorge Sancho.

Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure que tenen com a objectiu fomentar l’esport i inculcar valors com la responsabilitat, la integració, el joc en equip i la superació personal, així com aconseguir prevenir el sedentarisme i l’obesitat infantil.

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No