El Barça guanya la Copa Continental d'hoquei patins

El Barça guanya la Copa Continental d'hoquei patins . Antonio Lopes

El F.C. Barcelona ha guanyat la Copa Continental d'hoquei patins en derrotar al Porto en la tanda de penals, en el partit de la Final a Quatre que s'ha disputat el passat cap de setmana a Barcelos.

El Barça s'ha avançat per 2 gols a 0 -el segon jugant en inferioritat-, però el Porto ha escurçat diferències abans del descans. En la segona part i a manca de cinc minuts pel final els portuguesos han empatat i en un minut boig -un gol per cada equip- han portat a la pròrroga sense que es mogués el marcador. En la tanda de penals 3 a 2 a favor del Barça.