Hoquei patins

El Patí Vilafranca perd per la mínima en la segona jornada de la Copa EsportsPenedès

Resultats dels partits dels equips del CP Vilafranca del cap de setmana del 6 i 7 d'octubre

Enric Martí autor del gol ahir, en una imatge del partit de l'any passat de lliga. Eix

El Cafès Novell CP Vilafranca, va perdre per la mínima contra el Vilanova en la segona jornada de la CopaEsports Penedès, en un partit on els tècnics Bargalló i Juncosa van moure constantment l banqueta per anar rodant els seus jugadors, així com també la porteria per tenir els dos porters vilafranquins amb les màximes garanties per l’inici de la lliga. El gol dels vilafranquins va arribar en el minut dos de partit, obra d’Enric Martí. El Patí va dominar la primera part amb bones jugades i accions d’atac, però a la segon va ser el Vilanova qui va imposar el seu joc físic, i van marcar els dos gols, un de falta directa, i l’altre d’un rebot en una jugada dins de l’àrea.

El proper partit dels vilafranquins serà el proper divendres 12 d’octubre a les 12h a Vilafranca davant l’Alpicat. En aquests partits on el resultat és poc important, serveixen per anar ajustant jugades i accions per l’inici de la lliga que serà el dissabte 20 d’octubre a les 20:30h a Vilafranca davant el CP Tordera.