Tennis Taula

El Vilanova perd al dobles el primer partit

CTT Vilanova Vilanova i la Geltrú 09-10-2018 17:38 Lectures 447
Pablo Alday. Eix

Pablo Alday. Eix

Debut a Olesa del Vilanova perdent per 4-3. Partit que deixa una sensació ambivalent. Per un costat mal gust per un partit ben jugat que es podia haver guanyat perfectament. Per un altre la bona sensació que el Vilanova és competitiu a la categoria.

Començava Antoni Grau guanyant a Francesc Conde 3-0, el base local molt consolidat no permetia la sorpresa. Semblava que el partit aniria pel mal camí amb el 2-0 de Castro sobre Avila. Però el debut de Pablo Alday no podia ser millor al guanyar al jugador-entrenador dels del Baix Llobregat Renato Moscoso. Partit vibrant de Felix Avila guanyant 3-1 a Grau. Moscoso no donava opció a Conde. Alday responia a la necessitat de guanyar a Castro i així forçava el dobles.

A les bones sensacions del primer set guanyat el seguirien tres més perduts per la mínima. Poc premi pels mèrits dels vilanovins.

Vilanova B suma el segon triomf

Començament prometedor del Vilanova B que buscarà l’ascens a tercera estatal amb un triomf convincent al Centre Gràcia per 1-5 amb 2 punts de Mataró,Garrote i un del debutant Joan Ruiz. Provisionalment per tant es situen a la part alta de la taula

A segona B el Vilanova C perd 3-4 al dobles amb el Vic. Partit maratonià similar al de 1a estatal amb dos punts d’Arnau Mestres i un d’Abel Masegosa.
 

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament