Rugbi

L'Anoia Rugby Club comença amb força la temporada

Anoia Rugbi Club Igualada 09-10-2018 17:50 Lectures 801
Imatge del partit de l'Anoia Rugbi Club. Eix

Imatge del partit de l'Anoia Rugbi Club. Eix

Ha començat la temporada de rugbi 2018/2019 amb més il·lusió que mai amb els partits de la Fase Prèvia de la lliga de la Federació Catalana de Rugbi.

El Sènior Femení comença la Fase Prèvia amb victòria

Les noies del sènior femení, agermanades un any més amb Martorell, van jugar un partit força disputat contra el Químics de Barcelona, on les nostres jugadores van imposar el seu estil de joc per acaba guanyant el partit. Un equip de veteranes consolidat i la incorporació de les noves generacions que pugen amb força, dona com a resultat un equip equilibrat que estem segurs que donarà molta guerra aquesta temporada.

Derrota del Sènior Masculí.

El sènior masculí, agermanat aquest any amb Esparreguera, ha debutat amb derrota contra el Reus, tot i l'esforç realitzat durant tot el partit, es va notar la falta d'efectius titulars, la improvisació en les posicions, i la falta d'experiència dels jugadors més novells. Cal seguir treballant per consolidar l'equip i afrontar el proper partit d'aquesta Fase Prèvia amb il·lusió.

Victòria dels sots 14, aquest any agermanats amb Catalunya Central

La categoria de sots 14, aquest any agermanats amb Catalunya Central (Anoia, Manresa, Esparreguera i Vic), també s'ha estrenat amb victòria contra un gran Reus. Gran debut i molt bones sensacions amb els nous companys.

El partit de sots 16 ajornat

El partit de sots 16 ha estat ajornat per falta d'efectius, ara falta trobar una data que vagi bé a tots dos equips, per poder disputar el partit abans que comenci la lliga regular.

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans