Rugbi

Sorts dispar del S14 i el S16 del Nova en la inauguració de la lliga

Rafa Linares Olivella 10-10-2018 10:59 Lectures 448

Dissabte inaugurava la lliga el combinat Sel Vilanova/ Rugbi Nova Olivella Sub16 amb el CEU a Barcelona a les Pistes UB, amb un partit sense historia.

A la mitja part els homes d’Ulisses ja guanyaven de 50 punts, amb nomes 5 de l’equip local. A la segona part debutaven els dos jugadors del Nova, Axel Linares i Manel Valdés, i als 5 minuts de sortir demostraven el seu potencial en una jugada de potencia trencant la línia contraria, de Manel i la marca d’Axel, en l’última marca del partit, Axel tornava a trencar la línia i donava una marca fàcil a un company del Sel. Un partit senzill, amb un resultat molt ampli, 5 a 73. Andres i Ismael del Nova, eren baixes. La setmana que ve descans.

Diumenge, es desplaçava el Sub.14, a terres gironines, Torroella de Montgrí, amb nomes 13 efectius, amb les baixes dels homes del Nova, Leire i Adam, i queia derrotat amb un resultat molt abultat. Tot i això donaven la cara al terreny de joc, i queien amb honor. El proper dissabte s’enfrontaran al RC. Gòtics a casa, a la Sínia Batadet, a les 11h del mati. A veure si per aquest partit poden recuperar efectius.

L’escola feia campana amb el Sub.12 a Sant Boi, per falta d’efectius.

El Sub18 i el sènior masculí, ja sense Sergio Martínez, ja jugador del Sel Vilanova, i sense representació del Rugbi Nova Olivella, també feien la seva feina.

James Land preseleccionat amb Catalunya

El jugador Sub18 cedit del Rugbi Nova Olivella al RC. Sitges, James Land, aquesta temporada ha estat cridat pel seleccionador català Sub.18, Titi Ribas. 

En principi son una sèrie d’entrenaments, perquè el seleccionador català conegui als jugadors i després faci una tria dels que podran representar a Catalunya a les autonòmiques. Podria ser el segon jugador a la historia del club, després de fa dos anys amb Julio Rodríguez, a la sub.16; amb quatre anys de vida que pugui arribar a una preselecció final. Recordem, que també al sub.16, tenim preseleccionats a: Axel Linares, Manel Valdés, Ismael Sánchez i Andres Leon, cedit també al Sel Vilanova.

Un jugador que pot jugar en diferents posicions doncs de la línia de tres quarts, però que normalment juga d’ala al Sitges i al seu club d’origen. James Land es originari d’Anglaterra, de pare gal·les i mare escocesa, però gairebé tota la seva infantessa la a fet a Catalunya. Sort nois.


Sergio Martínez canvia el Rugbi Nova Olivella pel SEL Vilanova



Després de quatre anys al Nova Olivella, i des de la categoria de Sub.16, ara sènior, Sergio Martínez Marín, acaba de ser traspassat al club veí, del Sel Vilanova. També es veritat que després de 4 anys, cedit al Sel, en categories Sub.16 i Sub.18, aquest ha estat l´any que ha decidit per motius personals marxar a l’equip vilanoví.

Un jugador que va començar de zero, al món del rugbi amb 16 anys, que el seu nivell esportiu i la seva “maduresa” demostra ara mateix, ja està preparat per triomfar al Sel. Un jugador, ràpid, atlètic, i molt intel·ligent, que gairebé sempre ha jugat, tant al Nova, com al Sel, de 15, però no té cap problema, a qualsevol posició de la línia de tres-quarts.

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans