El sènior masculí A aconsegueix la segona victòria gràcies a la solidesa defensiva

AB Vendrell - CB Samà SMA. Sílvia Diaz

SÈNIOR MASCULÍ “A” (Primera Categoria G01)
AB VENDRELL 1 49 – BÀSQUET SAMÀ VILANOVA-SMA 74

El Sènior Masculí "A" del Club Bàsquet Samà Vilanova i la Geltrú aconsegueix la segona victòria davant del AB Vendrell. Els samistes es van desplaçar fins a Coma-ruga per jugar la segona jornada on tots dos equips arribaven amb sendes victòries.

Una gran sortida en tromba dels de la capital del Garraf amb un parcial de 8-20 al primer quart va marcar l'encontre. Des de l'inici els samistes van oferir un gran nivell. Els taronges van anar a remolc la resta del partit. En el segon quart van aconseguir retallar una mica el marcador però seguia de clar domini visitant.

A la represa els samistes van tornar a pujar la intensitat defensiva, ofegant els atacs locals i dominant el rebot tant en defensa com en atac. Els samistes van aconseguir rendes favorables als 20 punts.

Restaven 10 minuts i la sensació era que els taronges ja no podrien remuntar el partit. Va ser un tràmit. Els vermells van seguir amb el seu nivell aconseguint ampliar el marcador fins als 25 punts finals.

L'equip entrenat per Joan Pozo aconsegueix el 2/2 i es col·loca líder a la classificació en aquest inici de temporada.

La setmana que ve hi ha partit dissabte al CEM Isaac Gàlvez contra el CB Gavà a les 19.45h. Esperem rebre el suport de la nostra afició igual que el dia del derbi contra CB Ribes.

Jugadors:  JL. Moreno, P. Vila, D. Morales, S. Santos, C. Artigas, G. Andreu, M. Sanchez, S. Liao, J. Paredes, D. Calvo.

Parcials: 8-20, 19-16 (27-36), 13-19 (40-55), 9-19 (49-74)

Joan Pozo

CEEC MAS AVICOLA A  61 - EL SURTIDOR BÀSQUET SAMÀ VILANOVA-SFA 51

El sènior femení del CB Samà va caure derrotat a Sabadell per 10 punts, en un partit molt físic

El Sènior Femení “A” del Club Bàsquet Samà de Vilanova i la Geltrú es va desplaçar fins a Sabadell amb bones sensacions després d’aconseguir la primera victòria el passat cap de setmana. Davant un equip amb un balanç de 3 a 0.

El partit va començar amb domini de les locals, però ràpidament les jugadores samistes van entrar dins del partit i van escurçar diferències.

Ja a la meitat del segon període, les samistes es van posar a dos punts, però un petit esprint al final de les locals, va fer que a la mitja part les de Sabadell marxessin amb cinc punts de diferència.

Les vermelles van plantar cara durant tot el partit, però sempre van anar a remolc. Inclús van estar a quatre punts quan només quedaven cinc minuts pel final del partit, però finalment van ser les locals qui es van acabar  duent al matx.

La setmana vinent les vilanovines reben la visita del JET Terrassa, dissabte a les 18h al CEM Isaac Gàlvez. Amb el suport de l’afició lluitarem per la victòria.

Jugadores: Laura, Andrea, Judith, Anna, Anira, Marina, Laia, Xènia, Mireia, Elena.

Parcials: 13-12, 19-15 (32-27), 15-12 (47-39), 14-12 (61-51)