Els nois de Joan Pozo cauen derrotats davant un rival superior

SÈNIOR MASCULÍ “A” (Primera Categoria G01)
BÀSQUET SAMÀ VILANOVA-SMA 58 – CB GAVÀ 1 77

Jugadors:  JL. Moreno, P. Vila, D. Morales, S. Santos, C. Artigas, G. Andreu, M. Sanchez, S. Liao, J. Paredes, O. Garcia.

Absències:  D. Calvo.

Parcials: 10-17, 14-24 (24-41), 14-22 (38-63), 20-14 (58-77)

El passat dissabte el Sènior Masculí "A" del Club Bàsquet Samà Vilanova i la Geltrú va tornar a jugar a casa, aquest cop contra CB Gavà 1. En un inici amb dues victòries en els dos primers partits, els de Joan Pozo s'enfrontaven contra un equip que arribava amb un balanç d'una victòria i una derrota.

L'inici del partit va ser un resum de què seria la resta del matx. Uns samistes amb uns percentatges en atac molt baixos i un Gavà que es mostrava molt sòlid en tots els aspectes del joc sense donar cap facilitat. A la mitja part reflectia clarament la superioritat dels visitants, 24 a 41.

A la represa les coses continuaven igual amb un Gavà dominant el marcador i sentint-se molt còmode en atac i defensa. Restaven deu minuts i el partit semblava acabat.

En l'últim quart els samistes van treure el punt d'honor i amb un parcial de 19 a 4 va reduir les diferències a tan sols 10 punts a manca de tres minuts per finalitzar el matx. En els últims minuts els visitants van mantenir la calma i van acabar emportant-se la victòria.

L'equip ha de ser més dur defensivament sobretot quan l'encert en atac és baix. Destacar el gran partit de Martí Sánchez que amb 24 punts. 13 rebots i 6 recuperacions va ser l'únic que va estar a l'altura del partit.

La setmana vinent els samistes es desplacen a l'Hospitalet de Llobregat diumenge a les 12.45 h.

EL SURTIDOR BÀSQUET SAMÀ VILANOVA-SFA 57 - JET QSPORT 44
Jugadores: Laura, Andrea, Judith, Anna, Anira, Marina, Laia, Xènia, Mireia.

Lesionades: Elena

Parcials: 7-5, 16-22 (23-27), 9-10 (32-37), 25-7 (57-44)

Les noies de Rubén Tenor van de menys a més

El Sènior Femení del Club Bàsquet Samà Vilanova i la Geltrú va guanyar a casa davant el JE Terrassa, en un partit on les jugadores vermelles van anar de menys a més.

El partit va començar amb una baixa anotació dels dos equips. Moltes errades en atac i una defensa dura van fer que el marcador reflectís al final del primer període un set a cinc favorable a les locals.

Les vilanovines van jugar un segon període amb una tensió defensiva massa baixa, això va fer que les visitants marxessin a la mitja part amb quatre punts sobre el marcador.

Després d'un tercer període ple d'errades on les visitants van acabar marxant fins a nou punts, just en aquest punt d'inflexió, les vermelles van començar a defensar excel·lentment, amb molta comunicació i molta tensió.

Un parcial en l'últim període de 13 a 0 amb un enorme encert en el tir de 3, van donar la treballada victòria per un 57-44.

La setmana vinent l'equip visita el C.B. Cornellà, en el partit de dissabte que es jugarà a 19h de la tarda.