Tennis Taula

El Falcons alliçona al Vilanova

Per primer cop en el que va de lliga un rival ha estat netament superior al Vilanova, el Falcons Sabadell que guanya a Casernes 6-0. Rival dels que lluiten per l’ascens contra rival que lluita per la permanència. Si els onzes en que s’ajusta el marcador no els apuntes el resultat es fa insalvable. Així Francesc Conde perdia en tres sets els seus partits contra l’igualadí Albert Kenji Matsuoka i el vilanoví Roger Blanco, que tornava a Casernes com visitant. Felix Avila se li escapava definitivament Blanco al quart set. Pablo Alday era qui estava més a prop de sumar els seus punts contra el de Manresa Ubeda i Matsuoka. Ja amb 5-0 debutava a la categoria Edgar Mataró que feia un digne paper amb Ubeda en un partit en quatre sets.

La situació no es bona del Vilanova en zona de descens i pensant en encarar els partits claus contra els equips de baix que definiran la permanència.

Guanyen Vilanova B i D

Important triomf del Vilanova B a preferent 5-1 a casa contra l’Hospitalet, un rival per la lluita a l’ascens a tercera estatal, amb 2 punts de Carmona,Ruiz i un de Garrote.

El Vilanova C s’encalla a Olesa 4-2 i es queda a mitja taula. Debut a la categoria del juvenil Arnau Mestres que puntua, junt amb Josep Marsal.

El Vilanova D va amb pas ferm cap a places d’ascens guanyant 4-2 al Badalona amb dos punts de Jordi Martínez i Javier Silva.

Primera fase del promeses equips amb segona posició al grup de quatre dels vilanovins.