Rugbi

Cap de setmana gris pels equips de l'Anoia Rugbi Club

FC Barcelona - Martorell / Anoia Rugbi Club. Eix

Sènior femení

El dissabte a les 8 del vespre el femení de l'Anoia Rugby Club junt amb el Martorell, disputava el seu tercer partit de lliga contra el Barça. Es presentava un partit sense dificultats, on les Hipofúries volien provar noves posicions i donar experiència a les jugadores més noves. El Barça es presentava amb poques jugadores, els 20 primers minuts es van jugar amb 15 jugadores de l'equip local contra 13 del visitant; la resta del partit es va equilibrar 12 contra 12 per acord entre els entrenadors. Tot i la superioritat numèrica, en els primers minuts, i tècnica del conjunt de Martorell-Anoia, les noies del Barça van jugar amb força tot el partit, posant les coses més complicades del què s'esperaven les Hipofúries. El resultat final va ser de 58-0.

S16

Un diumenge plujos i fred no va impedir que els sots 16 de l'Anoia Rugby Club sortissin al camp de Les Comes d'Igualada amb ganes de fer-ho be davant la seva afició. Un BUC amb arguments sòlids en atac va fer treballar de valent els Hippo-Vikings en defensa. Tot i la bona col·locació i pressió en defensa el marcador a la mitja part era desfavorable als anoiencs. A la segona part la constància i el treball en equip va donar els seus fruits, aconseguint un parcial favorable, insuficient però per donar la volta al marcador, amb un resultat final de 14-41. Un vegada més l'equip va donar una lliçó de superació en condicions adverses i va demostrar que ni el fred, ni la pluja, ni un marcador advers els impedeix seguir lluitant i gaudint durant 80 minuts de l'esport que estimen. El proper partit d'aquí dues setmanes a Castelldefels conra CRUC.