Les noies de Rubén Tenor sumen la quarta victòria

SÈNIOR MASCULÍ “A” (Primera Categoria G01)
BÀSQUET SAMÀ VILANOVA-SMA – CB VALLS BNA     67-79

Jugadors:  JL. Moreno, P. Vila, D. Morales, S. Santos, C. Artigas, G. Andreu, M. Sanchez, S. Liao, D. Calvo, M. Vilargonter.

Absències:  J. Paredes.

Parcials: 11-23, 28-15 (39-38), 15-20 (54-58), 13-21 (67-79)

El Sènior Masculí "A" del Club Bàsquet Samà Vilanova i la Geltrú va tornar a jugar a casa, dissabte a les 20 h. Aquest cop el rival era el CB Valls, equip que arribava com a cuer de grup però era un equip que havia competit tots els partits. Seria un partit difícil, com tots els de la temporada.

El partit va començar amb domini dels visitants. Els samistes van començar molt erràtics, fallant molts llançaments. Això, sumat a una intensitat defensiva quasi nul·la, feia que les distàncies arribessin inclòs a 20 punts.

En el segon quart, els vermells van augmentar la intensitat darrera i aconseguien arribar a la mitja part 1 punt amunt, després d'anotar 28 punts.

A la represa, la igualtat es va instaurar en el partit. Els visitants agafaven petites diferències però els samistes sempre estaven allà.

En l'inici de l'últim quart, seguia tot igual. Fins i tot es va arribar a la igualtat en el marcador. Però en els últims 5 minuts, els nervis i la precipitació es va apoderar dels vermells i va provocar un resultat final de – 12 en el marcador.

Més jugadors de l'equip han de fer un pas endavant i sobretot, tots han de sumar més en el treball defensiu, que és on tenen el problema els nois de Joan Pozo.

Destacar el gran partit de Pau Vila que amb 17 punts. 5 rebots i 5 assistències va ser l'MVP del partit. També destacar els 16 punts i 7 rebots de Martí Sánchez i els 19 punts de Guillem Andreu.

Els samistes es desplacen la setmana vinent fins als Monjos, diumenge 11 a les 18.15 h.

Joan Pozo

EL SURTIDOR CBSAMÀ VILANOVA-SFA 62 - CITYLIFT GEIEG UNI GIRONA B 41

Jugadores: Laura, Andrea, Judith, Anna, Anira, Marina, Laia, Xènia, Mireia, Gemma, Elena.

Parcials: 17-12, 15-4 (32-16), 16-12 (48-28), 14-13 (62-41)

El passat dissabte el Sènior Femení del Club Bàsquet Samà Vilanova i la Geltrú va guanyar a casa davant l'Uni Girona, en un partit on les jugadores vermelles van dominar des de l'inici.

Les vermelles van començar el partit molt concentrades i molt intenses, i això va fer que les visitants tinguessin molts problemes per atacar. Aquest ritme de partit el va imposar durant tota la primera part i va arribar amb 18 punts a dalt a la mitja part.

En la segona part, l'inici de les samistes va ser igual d'exigent i d'intens, i van estirar el marcador fins als 30 punts. L'Uni Girona, que defensava zona, veia com les vilanovines aconseguien connectar entre elles i estaven molt còmodes en la pista.

Finalment, uns últims cinc minuts amb molta relaxació de les samistes va fer que les gironines escurcessin diferències i deixà el marcador en 62 - 41.

La setmana vinent l'equip visita el Barça CBS, diumenge a les 19.30 h de la tarda.