El Patí Vilafranca perd per la mínima

Xavi Aragonès, defensat per l'ex-vilafranquí Ruben Fernández. Raimon Mascaró

Shum Maçanet 3 - CP Vilafranca 2

El Patí Vilafranca va encaixar la primera derrota de la temporada a la difícil pista del Shum Maçanet, per un ajustat 3 a 2, amb un gol a manca de 3 minuts pels locals carregat de polèmica, on el gol es va marcar amb el peu.

El Patí va anar a Maçanet, amb la intenció de puntuar, en un partit que els vilafranquins, ja sabien que seria difícil. Van sortir a la pista amb un ritme de joc alt amb bones arribades a la porteria local i dominant el joc, però el Shum amb un joc de contenció i una mica avorrit, només es basava amb una defensa tancada i sortides a la contra quan podia. Els de la Capital del VI, es van anar contagiant d’aquest joc, sec cosa que als arlequinats, els va anar d’allò més bé. Per tal d’intentar no caure en aquest joc, el tècnic Francesc Bargalló, va començar a rotar la banqueta, i amb l’entrada de Gabriel Villares i Enric Martí, va donar una mica de frescor al joc, però a manca de deu minuts per arribar al descans els àrbitres van xiular un penal rigorós a Arnau Ribas dins l’àrea vilafranquina. L’execució d’aquest va anar a càrrec de Roger Presas, però la bola va anar al pal, però va recollir el rebot i va posar l’1 a 0. El Cafès Novell no es va ensorrar i va continuar buscant el gol, que va arribar en una contra conduïda per Gabriel Villares, que es va plantar sol davant de Carles Cantarero i no va desaprofitar l’ocasió per posar l’empat a 1, a manca de cinc minuts per arribar al descans. Sense cap jugada més, destacada, es va arribar al descans.

A la represa, els àrbitres van tornar a xiular un penal als 30 segons, en contra del Vilafranca, i de nou Roger Presas avançava als de la Selva. Amb el marcador en contra el Patí, va sortir a buscar l’empat, però cap jugada fructificava, tot i el bon control del partit. El Maçanet disposava del seu joc d’atac que passava tot pel jove jugador Roger Presas, on el Patí li va fer un marcatge per evitar que fes més mal a la porteria vilafranquina. A manca de deu minuts, en una jugada que no semblava que portés perill, Marc Vázquez va fer una penjada a l’interior de l’àrea i aquesta es va escolar a la porteria del Maçanet, significant l’empat a dos. A partir d’aquest moment, els dos equips, es tenien molt de respecte, perquè no volien perdre aquest punt, però quan tant sols faltaven 3 minuts, una penjada al segon pal, Roger Presas amb el peu, va introduir la bola a l’interior de la porteria vilafranquina, davant les protestes dels jugadors vilafranquins, però els àrbitres no ho van veure així, i van donar el gol de la victòria al Maçanet.

Ara els vilafranquins, s’han de quedar amb el bon joc que estan oferint, i pensar en el següent partit, que será dissabte que ve a la poliesportiva vilafranquina davant l’Alpicat.

SHUM MAÇANET: Cantarero, Font, Fernández, Presas (2), Garcia –cinc inicial- Hernández, Tarrés, Gallardo i Pujol

CP VILAFRANCA: Arellano, Ribas, Aragonès, Ferrer, Vázquez (1)- cinc inicial- E.Martí, Villares (1), G. Martí, Torres i Quintana

El Patí baixa una posició i es col·loca segon a la classificació, a un punt de Mataró. El Patí, tot i perdre, està situat a la part alta de la classificació.