El RC Sitges es classifica per jugar la Divisió d'Honor Catalana

RC Sitges - CN Poble Nou

RC Sitges - CN Poble Nou "B" . Jaume Andreu

RC Sitges 36 - CN Poble Nou "B" 7

Fase Prèvia Divisió Honor Catalana Grup A - Sènior Masculí

Amb el descans del segon equip sènior masculí tota l'atenció en aquesta categoria es centrava en le primer equip que rebia la visita del segon equip del CN Poble Nou. Els locals afrontaven el matx amb varies baixes, i tenint en compte la derrota soferta en el darrer partit obria la porta als dubtes de quin Sitges ens trobaríem. La primera meitat fou molt igualada amb llargues possessions per els visitants que aprofitaven el seu major físic, però no concretaven el seu domini en punts, i la gran culpable era la bona defensa sitgetana, un cop més uns dels baluards del joc dels del Garraf. En canvi si anotava un assaig el Sitges, en una de les poques pilotes que disposaren permeten arribar al descans amb avantatge 5 a 0.

A la represa però, els locals amb major possessió i un gran joc en atac trencava en tres ocasions la defensa barcelonina, amb boniques jugades, dinàmiques i que feren gaudir d'un partit molt més atractiu en aquest segon  període (22 a 0). El Poble Nou que no va fer un mal partit, va obtenir la seva recompensa amb una marca (22 a 7), però que no va impedir que la superioritat del Sitges seguint essent manifesta fins el xiulet final, en forma que abans que aquest es produís els sitgetans anotaren dues marques més establin el resultat final de 36 a 7.

Amb aquesta victòria el Sitges aconsegueix matemàticament el primer objectiu de la temporada que era classificar-se per jugar la Divisió d'Honor Catalana, que disputen els 12 millors equips de totes les competicions catalanes. El proper partit del Sènior Masculi A serà aquest dissabte a les 16:30hs a Granollers, un partit gens fàcil ja que els vallencs necessiten un punt per certificar el seu pas a Divisió Honor Catalana i no ser sorpresos per altres resultats del grup. Per la seva banda el segon equip visita el camp del CN Poble Nou "C", un partit que hgan de servir perdonar minuts als jugadors amb menys minuts aquesta temporada, doncs la classificació per segona catalana ja esta segellada fa varies jornades.

Classificació Sènior Masculí A

Classificació Sènior Masculí B

RC Sitges 34 - Químic/Alella 5
Campionat Catalunya Femení

A l'igual que el Sènior Masculí, l'equip Femení del RC Sitges segellava la seva classificació matemàtica per a participar en el Campionat de Catalunya de 1ª categoria aconseguint una clara victòria davant el combinat Químic/Alella. Com reflecteix el marcador final 34 a 5, el domini de les sitgetanes fou evident jugant-se la majoria del temps dins de camp visitant, de fet el resultat podria haver estat molt més ampli si les nostres noies haguessin definit en marques moltes de les opcions que disposaren.

I es que el femení està sent una de les bones sorpreses en aquesta temporada en que a tornat a la competició oficial,amb un important nombre de jugadores, bons resultats que les permeten ocupar la segona plaça actualment al seu grup i amb tota la il·lusió intacte per el Campionat de Catalunya de 1ª Categoria, on poden sortir a per totes com estan demostrant en aquesta fase prèvia.

El proper partit del sènior femení serà aquest dissabte a les 15:00hs a Sitges,on rebran la visita de les Carboneres de Terrassa.